Bahçeli'den HDP'ye sert sözler

MHP lideri Devlet Bahçeli yaptığı grup toplantısı konuşmasında 'Yunanistan'da iktidara gelen SYRİZA'nın bölücülük yaptığına dair henüz bir emare ortaya çıkmamıştır' dedi.
Yunanistan Devlet Bahçeli 


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada SYRİZA'nın zaferinden kendine pay biçen HDP'ye seslendi.

SYRİZA SİZİN GİBİ BÖLÜCÜ DEĞİL

HDP'yi PKK'nın yan kuruluşu olarak değerlendiren MHP lideri, 'Bildiğimiz bir şey varsa o da şudur; Yunanistan'da iktidara gelen SYRİZA'nın bölücülük yaptığına, Yunanistan'ı parçalamak için taşeronluk akıntısına kapıldığına dair henüz bir emare ortaya çıkmamıştır' dedi.
Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
3 Şubat 2015 Salı günü yayınlandı