Aylin Nazlıaka Ayakkabı Olayını Anlattı

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka CNN TÜRK'te katıldığı programda ayakkabı olayını anlattı.
Cnntürk Tbmm Aylin Nazlıaka Genel Kurul Chp Milletvekili 


Ayakkabı meselesinin planlı bir hareket olarak gerçekleşmediğini belirten CHP'li Nazlıaka,

''Mecliste sığınma evindeki kadınların oy kullanabilmesine yönelik olarak vermiş olduğum kanun teklifiyle ilgili olarak konuşuyordum;ancak bu kadar önemli bir konuyu tartışıyoruz ben bir çeşit aynalama yapıyorum.AKP iktidarının zihniyetinin temsil ettiği birtakım cümleleri kendilerine söylüyordum,sizlerin sayesinde bakın bunlar tartışılır hale geldi diyerek konuyu ele alıyordum.;fakat heralde aynalama yapmamdan çok rahatsız oldular ki oturdukları yerlerden sürekli laf atarak, konuşmamı keserek müdahale etmeye çalıştılar''dedi.

Müdahaleleri önce duymazdan geldiğini bir süre sonra da konsantrasyonunu kaybetmeye başladığını söyleyen Nazlıaka '' Aklıma açıkçası o an için böyle bir anne tepkisidir ya terliği alırım elime diye bir had bildirmek geldi.Onları bu şekilde terbiye edebileceğimi düşündüm. Aslına bakarsanız işe de yaradı,ondan sonra bir süre sustular''diye konuştu.

Aylin Nazlıaka Hakkında
Aylin Nazlıaka, 3 Aralık 1968'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mehmet Kenan, annesinin adı Göksel'dir. T.E.D. Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisat Bölümü mezunudur. Çalışma hayatına Koç Holding’de başladı. 24 yaşındayken Türkiye’nin insan kaynakları alanında faaliyet gösteren ilk şirketlerinden biri olan HRM Danışmanlık'ı kurdu. 2001'de "Yılın İş Kadını", 2002'de "ODTÜ Takdir Ödülü", 2008'de "Yılın Genç İş Kadını", 2012'de "...
devamı
14 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı