Arınç'tan Kamer Genç'e:Aklın uçkurunda,utanmaz adam

Meclis Genel Kurulu'nda 2013 yılı Bütçe Kanun Tasarısı üzerine konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç arasında 'mesir macunu' tartışması yaşandı.Genç'in ağır ithamları karşısında Arınç 'Aklın uçkurunda,utanmaz adam' ifadelerini kullandı.
Başbakan Yardımcısı Kamer Genç Meclis Genel Kurulu Bülent Arınç Milletvekili 


Kamer Genç 'in konuşmasına müdahale etmesine sinirlenen Bülent Arınç “Sen kendi seçim bölgende yuhalanmış adamsın.Sen bana soru mu soruyorsun? Otur yerine Allah aşkına sen kimsin? Hadi oradan…Utanmaz herif…Tunceli 'de konuşamıyorsun, buraya mı geliyorsun. Hadi oradan” diye konuştu.

Arınç'ın ardından söz alarak kürsüye gelen CHP'li Genç ''...Ben Tunceli 'de 7 defa seçilmiş gelmişim,Bülent Arınç senin de yiğitliğin varsa gel karşımda aday ol.Marmaris'te mesir macunu dağıtıyorlardı,bu mesir macunun bir kısmını attı TRT Genel Müdürüne “Al İbrahim senin buna ihtiyacın var” dedi.Yahu Bülent senin bununla ne ilişkin var ki biliyorsun, bunun mesir macununa ihtiyacı olup olmadığını biliyorsun.Böyle bir şey olur mu?”sözleriyle tepki topladı.

AKLIN UÇKURUNDA,YAZIKLAR OLSUN

Eleştirilere yanıt vermek için tekrar kürsüye gelen Arınç “Kamer Genç için söylenecek hiçbir şey yok.O her dönemde milletvekili olmanın,8-9 bin oyla milletvekili olmanın yolunu bulur. DYP 'ye geçeceği zamanda şart koşmuştur. 'Meclis Başkanvekilliğini vermezseniz geçmem' diye.Bir zamanlar kendi kafasından hakimlerle tazminat kazanır,bununla zengin olur kafayı çekerdi. Mesir, viagra değil.Mesir kuvvet veren bir iksir;ama senin aklın da uçkurunda olduğu için mesir atıldığı zaman aklına başka şeyler geliyor.Yazıklar olsun.” dedi.









12 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı