AK Parti'nin İstanbul mitingine damga vuran an

AK Parti, Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde biri Yenikapı'da diğeri ise Maltepe'de olmak üzere iki büyük miting yapmış ve bu ikisinde 1,5 milyon ile 2 milyon insanı ayrı ayrı toplayabilmişti.
Başbakan Seçim Mitingi Ak Parti Ahmet Davutoğlu 


Şimdi ise Başbakan Davutoğlu liderliğinde AK Parti'nin ilk büyük İstanbul mitinginde yaklaşık 2 milyon insan Maltepe Meydanı'nı doldurdu.

Mitinge İstanbullular'ın verdiği sözler damga vurdu. İşte Başbakan'ın söylediği ve İstanbullular'ın tekrarladığı o sözler:

Aziz İstanbul şahit ol. Bir olmaya, diri olmaya, milli iradeyi ve insan onurunu korumaya. Kudretli ve eşrefli Türkiye korumaya. Allah huzurunda söz veriyoruz. Millet önünde söz veriyoruz. Allah ve millet şahit olsun ki yeni Türkiye'yi kuracağız. 2023'e yürüyeceğiz. 2071'e yürüyeceğiz. Dünyada adaleti hakim kılacağız. Tüm dünyada bu albayrakları dalgalandıracağız. Aziz İstanbul şahit ol, şahit ol...



Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
17 Mayıs 2015 Pazar günü yayınlandı