AK Parti militanı dediği adam 40 yıllık CHP'li çıktı

Adana'da düzenlenen toplantıda konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir partilinin ön seçim isteğine karşısında çılgına dönmüş ve 'Bunu buraya getiren arkadaş CHP'li değil, AKP militanı herhalde' açıklamasında bulunmuştu.
Ak Parti Beyaz Haber Kemal Kılıçdaroğlu 


İşte Kemal Kılıçdaoğlu'nun 'AK Parti militanı olarak suçladığı o adama Beyaz Haber ulaştı.

Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Ali Onaç, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü.

CHP Seyhan İlçe örgütüne kayıtlı olan Onaç, ' 40 yıllık CHP'liyim. Ön seçim istedim başka bir şey konuştuysam lanet olsun bana arkadaş' dedi.

Bu zaman kadar CHP haricinde başa bir partiye oy vermediğini dile getiren Onaç, ' Kemal Kılıçdaroğlu çok dürüst biri olabilir ama etrafında toplanan ve onu yönlendiren kişilerde iş yok' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun 'AK Parti militanı' suçlamasına da sert tepki gösteren Onaç, ' Ben onu canım ciğerim gibi görüyordum ama o laftan sonra çok kırıldım. Ben senelerin partilisiyim. Dedim ki ' Genel başkanım Adana'da ön seçim yaparsanız altıyı garanti alırız” Kalkıp bunlar AK Parti'nin oyunudur onlar göndermiştir demenin anlamı yoktu' dedi.


Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
1 Aralık 2014 Pazartesi günü yayınlandı