AK Parti'den Mahir Ünal'ın Kürdistan İfadesi Konuşması

TBMM Ge­nel Ku­ru­lu­ ' n­da, AK Par­ti­ ' nin ta­le­bi doğ­rul­tu­sun­da, BDP ' nin 2014 yı­lı büt­çe ta­sa­rı­sın­da­ki mu­ha­le­fet şerh­le­rin­de yer alan “Tür­ki­ye Kür­dis­ta­nı­” ke­li­me­si­ni çı­kar­ma­sı için usul tar­tış­ma­sı açıl­dı. Gö­rüş­me­ler sı­ra­sın­da tar­tış­ma çıktı.
Bdp Tbmm Tbmm Genel Kurulu Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan 




AK Par­ti Grup Baş­kan­ve­ki­li Ma­hir Ünal, BDP mu­ha­le­fet şer­hin­de kul­lan­dı­ğı ifa­de­le­ri eleş­tir­di. BDP ' ­li­le­rin “Baş­ba­kan kul­lan­dı­” yö­nün­de­ki tep­ki­leri üze­ri­ne Ünal, Baş­ba­ka­n ' ­ın Irak Ana­ya­sa­sı­ ' na da­ya­na­rak bu ifa­de­yi kul­lan­dı­ğı­nı söy­le­di. Ünal, “Ya­zı­lan mu­ha­le­fet şer­hin­de hiç­bir iyi ni­yet bu­lun­ma­mak­ta­dı­r” dedi. Mu­ha­le­fet şer­hin­de­ki ifa­de­le­rin de­ğiş­ti­ri­le­rek ye­ni­den ra­po­run ba­sıl­ma­sı­nı is­te­di.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
10 Aralık 2013 Salı günü yayınlandı