Ahmet Reyiz Yılmaz: İsrail NATO'ya Girecek, Türkiye Bunu Hızlandırmalı

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Tahir Sarıkaya'nın yaptığı 'Uyan Türkiyem' programına konuk olarak katılan Ahmet Reyiz Yılmaz,İsrail'in Nato'ya gireceğini ve Türkiye'nin bu durumu hızlandırması gerektiğini belirtti.
Ahmet Reyiz Yılmaz Uyan Türkiyem Nato Üyeliği Ortadoğu İsrail 


Türkiye'nin üzerinde ciddi bir Nato yükü olduğunu söyleyen ve hükümete seslenen Yılmaz '' Ben başından beri İsrail'in Nato üyeliğine Türkiye'nin karşı çıkmaması konusunda uyarılarda bulundum.İster kabul edelim ister kabul etmeyelim şu anda Türkiye, Amerika ve İsrail bir eksen ve İsrail Natoya girecek.Türkiye'nin de bunu hızlandırması kendi lehinedir.'' diye konuştu.

Ahmet Reyiz Yılmaz ,hiçbir Nato üyesinin Ortadoğu'da Türkiye'ye israil kadar yakın olmadığını ve Nato'nun bütün yükünü Türkiye'nin tek başına çekmemesi gerektiğini söyledi.


Uyan Türkiyem Hakkında
Ekranların samimi, heyecanlı, dürüst, doğal ve güler yüzlü habercisi 'Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem' başlıyor. Sabahlarınızı mizah dolu haberlerle renklendirmeye geliyoruz. Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem, her Cumartesi - Pazar saat 08:00'da Beyaz TV'de......
devamı
29 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı