Ahmet Kekeç: Kılıçdaroğlu'na en iyi cevabı CHP'liler verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT iddiası gündemdeki yerini koruyor. CHP lideri MİT'in CHP'yi karıştırmak için çalıştığını iddia ederek partisinin Alevi ile Kürtlerin partisi olarak gösterilmeye çalışıldığını öne sürmüştü.
Ahmet Kekeç Chp Milli İstihbarat Teşkilatı Star Gazetesi Kemal Kılıçdaroğlu 


“EN İYİ CEVABI CHP'LİLER VERDİ”

Ankara kulislerini harekelendiren iddia hakkında son değerlendirme Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'ten geldi. Kılıçdaroğlu'na en iyi cevabı iki CHP'linin verdiğini söyleyen Kekeç, CHP İzmir Milletvekili Rıza Türmen ile CHP'den istifa eden Emine Ülker Tarhan'ın açıklamalarını hatırlattı. Tarhan'ın, yeni CHP ile cemaatin ittifakına gönderme yaptığını söyleyen Kekeç, “Bir süredir CHP ve cemaat ittifak halinde. Kılıçdaroğlu elinde bir takım tapelerle iki seçim geçirdi. Bunlar yasal dinlemeler de değil. İnternete düşmüş illegal kayıtları sürekli okuyor.” ifadelerini kullandı.

“KILIÇDAROĞLU'NU ENFORME EDİYORLAR”

7 Şubat MİT krizini hatırlatan Kekeç, “MİT'e takmış grup Kemal Kılıçdaroğlu'nu enforme ediyor. Bunu Davutoğlu da söyledi.” dedi. CHP'nin alevi partisini gibi gösterilmeye çalışıldığı iddialarına da değinen Kekeç, “CHP'nin alevi partisi olduğu iddiasını İsa adındaki Mersin milletvekili gündeme getirdi. Bu konuda açıklamaları var. Dersim meselesi de durup dururken çıkmış değil. Onur Öyen'in açıklamaları var” şeklinde konuştu.

“ENFORMASYON KOKAN İDDİALAR”
Onur Öymen'in grup başkanvekili iken yaptığı Dersim açıklamasını ve milletvekili olan Kılıçdaroğlu'nun sert cevabını hatırlatan Kekeç, “Sert açıklama yapan aynı Kılıçdaroğlu, genel başkan olduktan sonra Dersim'le ilgili enteresan bir suskunluğa büründü.” dedi. Kekeç Kılıçdaroğlu'nun MİT ile ilgili iddiaları “enformasyon kokan iddialar.” diyerek değerlendirdi.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
25 Kasım 2014 Salı günü yayınlandı