Gülşen ve Murat Boz iltimas şarkısı ile bombayı patlattı(gülşen feat murat boz iltimas şarkısı sürpriz düet izle,dinle)

Murat Boz feat Gülşen iltimas şarkısı sürpriz düet izle,dinle.Bu yıla damga vuracak Gülşen ve Murat Boz düeti yayına girdi.Sevilen popçu Gülşen ve Murat Boz iltimas adlı şarkıyı birlikte söylediler.Gülşen ve Murat Boz'dan iltimas şarkısı çarşamba günü NetD'de Gülşen&Murat Boz hayranları ile buluşacak.Murat Boz feat Gülşen iltimas şarkısı demosu ve çarşamba günü tamamını buradan da dinleyebilir, klibi izleyebilirsiniz.
Murat Boz Gülşen Bayraktar Müzik Klibi 


Gülşen ve Murat Boz, 'İltimas' isimli single'da buluştu.

İki ünlü şarkıcı, birlikte stüdyoya girip bestesi ve düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'nun imzasını taşıyan ' İltimas ' adlı şarkıyı okudu.
Ozan Çolakoğlu Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkacak single'ın kartonet fotoğrafları da geçtiğimiz günlerde çekildi. Objektifin karşısına geçen Gülşen ve Murat Boz, birbirinden iddialı pozlar verdi.
İki sanatçı, düet yaptıkları şarkıya çekilen ve birbirinden seksi sahnelerin olduğu klipleriyle olay yaratacak.

Murat Boz ve Gülşen'den olay klip
Genç kızların rüyalarını süsleyen Murat Boz ile seksi şarkıcı Gülşen, ' İltimas ' adlı single projesi için birlikte stüdyoya girdi. Murat Boz ve Gülşen, ' İltimas ' adlı şarkıyı birlikte seslendirdi, klibi için de yine beraber kamera karşısına geçti. Habertürk'te yer alan habere göre sözleri ve müziği Gülşen ' e, düzenlemesi Gülşen ' in sevgilisi Ozan Çolakoğlu ' na ait olan şarkının klibinde güzel şarkıcı ve Murat Boz, seksi sahneleriyle çok konuşulacak.
Murat Boz ve Gülşen ' in seksi sahnelerle dolu klibi Emre Ünal ve Ali Ata Akel tarafından çekildi.

Murat Boz ve Gülşen Düeti İltimas Şarkı Sözleri
Son dönemde müzik dünyasında Türkçe Pop dalında ve O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliğinde gösterdiği başarıdan dolayı zirvedeki isimler arasında yer alan Murat Boz, pop müziğin kraliçesi olarak gösterilen ve bu sıfatı sonuna kadar hak eden Gülşen ' le İltimas adlı şarkıyı birlikte okuyacak. Murat Boz ve Gülşen düeti daha şarkı çıkmadan müzik dünyasında en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Yakışıklı ve başarılı Murat Boz ile güzel ve başarılı Gülşen ' in yeteneğinin bir araya gelmesiyle ortaya çıkacak olan İltimas düetinin harika bir şarkı olacağı konusunda hiç şüphe yok. Murat Boz ve Gülşen İltimas şarkısı haberin devamında olacak.

Sözleri pop müziğin kraliçesi Gülşen ' e, düzenlemesiyse müzik dünyasının başarılı aranjörlerinden Ozan Çolakoğlu ' na ait olan İltimas şarkısının sözlerini yayınlandığında yazımıza ekleyeceğiz. Şimdilik şarkının yayınlanan kısmının sözlerini aşağıda bulabilirsiniz.

murat boz feat gülşen iltimas şarkı sözleri
Ayrıl yüreğinden, bir an o âkil.
Anlat seni sana, de kendini bul!
Kendini bilmezsen, sil kendini sil.
Kendine “iltimas” eyle gönül…

Murat Boz ve Gülşen İltimas Şarkısı Dinle
Murat Boz & Gülşen İltimas şarkısını yayınlanır yayınlanmaz yazımızdan dinleyebilirsiniz.
Gülşen Murat Boz Boz Düeti Geliyor, Murat Boz ve Gülşen düeti için geri sayım, MURAT BOZ ' UN GÜLŞEN İLE SÜRPRİZ DÜETİ
Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
15 Nisan 2014 Salı günü yayınlandı