Can't Remember To Forget You - Shakira Ft. Rihanna (2014)

Cant Remember To Forget You - Shakira Ft. Rihanna (2014) : Merakla Beklenen ' Can't Remember To Forget ' Yayınlandı.
Rihanna Shakira 

Shakira ' ya müzik dünyasının bir diğer yıldızı Rihanna ' nın eşlik ettiği ' Can't Remember To Forget ' adlı şarkı yayınlandı!

Grammy ödüllü şarkıcı ve besteci Shakira, yeni albümünü 25 Mart ' ta Sony Music etiketiyle yayınlayacağını açıkladı. Sanatçının albüm haberinin ardından Shakira ' nın yeni albümünde yer alacak olan ve Shakira ' ya müzik dünyasının bir diğer yıldızı Rihanna ' nın eşlik ettiği ' Can't Remember To Forget ' adlı şarkı yayınlandı!

Geçtiğimiz ay Los Angeles ' da video çekimleri için bir araya gelen ikilinin yer aldığı ' Can't Remember To Forget ' videosunun yönetmenliğini ise müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Britney Spears, Chris Brown ve Lady Gaga ' nın da videolarını çekmiş olan Joseph Kahn üstleniyor!

Halen stüdyoda yeni İngilizce albümünün çalışmalarına devam eden Shakira aynı zamanda “The Voice” programının 2014 bahar sezonunda da jüri üyesi olarak yer alacak. Shakira 25 Mart ' ta yayınlanacak olan yeni albümününde John Hill (Santigold, Jay Z, The Vaccines), Kid Harpoon (Florence + The Machine, Calvin Harris), Greg Kurstin (P!nk, Kelly Clarkson, Katy Perry), Steve Mac (Kelly Clarkson, One Direction), Mark Bright (Carrie Underwood, Rascal Flatts), Busbee (P!nk, Lady Antebellum, Katy Perry), ve The Messengers (Pitbull, Chris Brown, Christina Aguilera) ile bir araya geldi.


16 Ocak 2014 Perşembe günü yayınlandı