Barış Manço - Halil İbrahim sofrası

Barış Manço - Halil İbrahim sofrası, Barış Manço'nun 70'inci doğum gününde unutulmadı.Barış Manço kimdir hayatı, Barış Manço'nun unutulmaz şarkıları Unutumadım , Domates Biber Patlıcan, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa ...
Google Kol Düğmeleri Dönence Barış Manço Anadolu Rock 


Barış Manço bugün 70 yaşında olacaktı. Evet Google haber ve manşet makinesi Barış Manço'yu hatırladı. Barış Manço yaşasaydı bugün tam yetmiş yaşında olacaktı. 1943 yılının 2 Ocak günü İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğan ünlü şarkıcı 1970'lerde grubu Kurtalan Ekspres ile birlikte parladı.

Yıllar yılı Türk halkının kalbini fetheden Barış Manço, 1 Şubat 1999'da öldüğünde henüz 56 yaşındaydı. Anadolu Rock müziğinin önemli isimlerinden olan sanatçı, arkasında Gülpembe, Dönence, Kol Düğmeleri, Nick The Chopper gibi sayısız eser bıraktı.

Son yıllarında 70'den 77'ye ve Adam Olacak Çocuk adlı televizyon programları ile bir kez daha gönülleri fetheden Barış Manço, Google doodle ile bir kez daha hatırlandı. Doodle'da Manço bir kelebek olarak betimlenmiş, böylece sanatçının genç yaştaki vefatına vurgu yapılmış.
2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı