Ayda Mosharraf - Rolling İn The Deep

Ayda Mosharraf - Rolling İn The Deep O Ses Türkiye'de Ayda Mosharraf rüzgarı esti! Ayda 'isyan' şarkısı izleyenleri adeta büyüledi. ranlı Ayda Mosharraf 'İsyan' şarkısıyla herkesi büyülemişti... 'O Ses Türkiye' yarışmasında Murat Boz'un takımında yer alan İranlı Ayda Mosharraf 'İsyan' şarkısıyla herkesi büyüledi.
O Ses Türkiye Yetenek Sizsiniz Türkiye Ayda Mosharraf 


AYDA MOSHARRAF'TAN 'İSYAN' (TAMAMI)

Yarışmanın bu hafta yayınlanan bölümünde Halil Sezai'nin şarkısı 'İsyan'ı seslendiren Ayda seyircileri ve jüriyi oldukça etkiledi. Hadise'nin isteği üzerine şarkıyı ikinci kez seslendiren Ayda, Twitter'da da oldukça ilgi gördü. Şarkının sahibi Halil Sezai ise ' Benden güzel okudu şarkımı Ayda. Geçmişe götürdü çok sevdim. Ağzına ruhuna sağlık' diyerek twitter üzerinden Mosharraf'a olan desteğini dile getirdi.

Ayda Mosharraf Kimdir?

Ayda Mosharraf 21 yaşında, yarışmaya İngiltere'den katılıyor. Nefes aldıkça ve verdikçe müziği yaşadığını söylüyor. Kendi müziğini Türkiye'deki insanlara tanıtmak istiyor. Türk kızı olarak yarışmada olmaktan gurur duyuyor. 10 yaşında şarkı söylemeye başlayan Ayda, daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye 2011 elemelerine katılmış, Acun Ilıcalı tarafından O Ses Türkiye'ye yönlendirilmişti.

O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı