Sevilay Yükselir: Neden delikanlı gibi doğruları anlatamadın

Sabah Gazetesi yazarlarından Sevilay Yükselir, A Haber'de Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu Kadraj programında Ekrem Dumanlı'yla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.
Recep İvedik Sevilay Yükselir Ekrem Dumanlı Fethullah Gülen Sabah Gazetesi 


Yükselir, Ekrem Dumanlı'nın kendini beyefendi, kibar, mütevazı olarak tanıtmasına rağmen aslında tamamen farklı bir karakteri olduğunu söyleyerek Dumanlı için 'Recep İvedik' benzetmesi yaptı.

Dumanlı'nın verdiği ifadeyi de sert bir dille eleştiren Yükselir, 'artistlik yapıyordu 'gelin beni alın' diye. Peki sen nasıl bir artistsin ki Ekrem Dumanlı, niye gidiyorsun ifadende utanmadan yalan söylüyorsun. Diyor ki 'ben Fethullah Gülen'den talimat almadım '.Nerdeyse diyecek ki 'Fethullah Gülen'i tanımam, bilmem '.Böyle bir rezillik yok' ifadelerini kullandı.
Sevilay Yükselir Hakkında
Daha önce Habertürk'te Çapraz Ateş isimli programın hem hazırlayıcısı hem de sunucusuydu. Yükselir,Fatih Altaylı ile bazı programlarda görev almıştır. Ayrıca Sevilay Yükselir bir zamanlar AK Parti'den Belediye başkanlığı adaylığı için teklif aldığını fakat gazetecilik yapmak istediği için bu teklifi reddetmiştir. Olaylar ve Gerçekler Adlı programda Fatih Altaylı ile çalışmıştır. Sevilay Yükselir Beyaz Tv'de Acı Kahve ve Dört Kadın Bir Erkek pr...
devamı
19 Aralık 2014 Cuma günü yayınlandı