Nazlı Ilıcak'ın o tweeti Nagehan Alçı'ı şoke etti

A Haber ekranlarında yayınlanan Birlikte Bakalım programının bir bölümünde Star ve Akşam Grubu'ndaki görevden almalar konuşuldu.
Hilal Kaplan Nazlı Ilıcak Nagehan Alçı 


'FİKİR AYRILIKLARI OLABİLİR'
Yeni Şafak Gazetesi'nden Hilal Kaplan, “Bir medya patronu ile çalışanlar arasında ayrı düşünceler ve farklılıklar olabilir. Bunlar doğaldır.” dedi. Kaplan sözlerinin devamında “Haber bomba etkisi yaratınca leş kargaları gibi bunun üzerine dadanan geçmişte kendi göremediği hesaplarını bu haber üzerinden görmeye çalışan pek çok çevre oldu.” İfadelerini kullandı.

ALÇI'NIN NAZLI ILICAK ŞAŞKINLIĞI

O anlarda ekrana yansıtılan Nazlı Ilıcak'a ait bir tweet ise program sunucusu Nagehan Alçı'yı ise şaşkınlık içinde bıraktı. Ilıcak'ın tweetini ilk kez gördüğünü söyleyen Alçı, “Bu çok ilginç. İlk defa gördüm ve çok üzüldüm. Aralarında bir hukukn da vardı. Ben kaç akşam farklı farklı davetlerde de gördüm.” dedi.

STAR VE AKŞAM'DA GÖREVDEN ALMA
İşadamı Ethem Sancak'ın patronu olduğu Star ve Akşam Grubu'nda genel yayın yönetmenleriyle yollar ayrılmıştı. Star Medya Yayıncılık Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan, bu akşam itibariyle bağlı bulundukları görevlere veda etmişlerdi. Medya dünyasını sarsan haber ardından Ilıcak, “Bunlar gazeteciliği, kara propaganda ve iftira atmak sandılar. Kullanılan mendillerin, iyice kirlenince, çöpe atıldığını bilemediler.” Mesajını paylaşmıştı.
Hilal Kaplan Hakkında
Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra girdiği Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2004 yılında mezun oldu, 2006 yılında Boğaziçi üniversitesi sosyoloji bölümünde yüksek lisansına başladı. Burada öğrenimi devam ederken hem okulunda hem de sivil toplum örgütlerinde siyasi faaliyetlerde bulundu. 27 Şubat 2008 tarihinde başörtüsü yasağının üniversitelerde kaldırılmasının arifesinde iki başörtülü arkadaşı ile birlikte Söz konusu özgürlükse hiçbi...
devamı
Nagehan Alçı Hakkında
Hürriyet'in dış haberler servisinde staj yaparak gazetecilik kariyerine başladı. Daha sonra 32. Gün'de ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında stajlarını sürdürdü. Alçı, Show TV dış haberler departmanında çalıştıktan sonra Akşam gazetesine geçti. Alçı Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor. Aralık 2010'da köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile evlendi. Nagehan Alçı, aynı zamanda Beyaz Tv'de gündeme ilişkin konuları değerlendiriyor. ...
devamı
27 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı