Ünlü Tiyatrocu Yalçın Menteş'in Bacağı Kesildi

Ünlü Tiyatrocu Yalçın Menteş'in Bacağı Kesildi... Ünlü oyuncu Yalçın Menteş'ten kötü haber geldi. Yalçın Menteş'in sağ bacağını kaybettiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
Yalçın Menteş 


Yalçın Menteş, geçtiğimiz günlerde ağır diyabet tedavisi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bir dönem alkol tedasi de gören Yalçın Menteş'in sosyal medya da diyabet hastalığı bacağının kesileceği söylentisi yayıldı.

Tiyatro ve dizi oyuncusu Yalçın Menteş, diyabet, kalp ve damar hastalıkları sebebiyle gittiği hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor.

Başrolünü Mehmet Ali Erbil ile paylaştığı 'Tatlı Kaçıklar' dizisiyle yıldızı parlayan ve son olarak da 'Akasya Durağı'nda oynayan ünlü komedyen, ağır diyabet şikayetiyle geçen hafta Şişli'deki Memorial Hastanesi'ne kaldırıldı. Diyabet, kalp ve damar hastalıkları sebebiyle durumu ağırlaşan Menteş'in aynı hastanenin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.

Komedyen Yalçın Menteş'in eşi Birhan Menteş, eşinin cuma günü yapılan ameliyatla sağ bacağının kesildiğini doğruladı. Menteş ' Yalçın, 2 gün yoğun bakımda kalacak ' dedi.

Yalçın Menteş şekerinin yükselmesi nedeniyle önceki gün Okmeydanı Memorial Hastanesine kaldırılmıştı. Menteş'in hastalığı nedeniyle sağ bacağının kesildiği iddiaları yayılmış, ama aile konu hakkında suskunluğunu korumuştu. VATAN'ın dün ulaştığı Yalçın Menteş'in 32 yıllık eşi Birhan Menteş acı haberi doğrulayarak ' Cuma akşamüstü saat 16:00'da ameliyat oldu. Sağ bacağı kesildi. Şekerden dolayı, 30 yıldır diabet hastasıydı. Damar tıkanıklığı yüzünden böyle bir müdahale yapıldı. 2 gün yoğun bakımda kalacak ' dedi.

Alkol Tedavisi Görmüştü

Yalçın Menteş alkol yüzünden 2006 yılında eşi Birhan Hanım ile boşanmış, alkolizm tedavisi gören ünlü oyuncu 3 yıl ayrılıktan sonra eski eşiyle tekrar biraraya gelmişti. Menteş, 25 Ekim 2006'da alkolü bıraktığını açıklamıştı. Çiftin 22 yaşında bir oğulları bulunuyor.

14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı