Ünlü Model Kelly Brook İstanbul’da

Dünyaca ünlü model Kelly Brook kendisinin de rol aldığı Axe ' ın yeni kampanyasının tanıtımı için İstanbul ' a geldi.Dünyaca ünlü İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, AXE Apollo kampanyası kapsamında uzaya gidecek şanslı Türk gencini seçmek ve Axe ' ın başlayacak olan yeni kampanyasının tanıtımını yapmak üzere Türk Hava Yolları ' nın tarifeli seferiyle Londra ' dan İstanbul ' a geldi. Saat 12.20 ' de Atatürk Havalimanı ' na gelen ünlü yıldız Brook, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kelly Brook 


İstanbul'a üçüncü kez geldiğini hatırlatan Brook, her gelişinde reklam kampanyası için keyifli çekimler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ' Türkiye'ye bayılıyorum. Hem misafirperverlik hem de bütün ekibin profesyonelliği ve de yemekler unutulmazdı. Bu seferde böyle olacağından hiçbir şüphem yok ' diye konuştu.

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylardan dolayı Türkiye'ye ziyaretinin ertelendiğine yönelik basında çıkan iddialarla ilgili soruya ise Brook, şöyle cevap verdi:

' Aslında geçtiğimiz 2 ay içinde film ve çeşitli programlar için çok yoğun çekimlerim vardı. O yüzden tam olarak gündemi takip edemedim. Ama bildiğim kadarıyla Türkiye'deki Gezi olaylarını dünya basınından da çok yoğun olmasa da takip etme olanağı buldum. Şu anda her şeyin daha sakin olduğunu biliyorum. O dönemler kendi yoğun programım vardı. Gecikmemin nedeni Gezi olayları değil kendi programım ve kampanyanın tamamen zamanlamasıyla alakalıydı. Gezi olaylarında olduğu gibi yoğun çekimlerimden dolayı gündemi takip etme olanağım olmuyor. Ama hem Türkiye hem de dünyadaki tüm ülkeler için barış ve her şeyin çok daha iyi olmasını diliyorum.”

Basının ilgisine sempatik tavırlarıyla karşılık veren Kelly Brook, soruları yanıtlamasının ardından çıkışta kendisini bekleyen SLS AMG'ye binerek havaalanından ayrıldı. Kelly Brook, İstanbul ziyareti kapsamında hem uzaya gidecek talihli isimleri belirleyecek hem de Axe'ın yeni sürpriz kampanyasını açıklayacağı basın toplantına katılacak.
18 Ağustos 2013 Pazar günü yayınlandı