Söylemezsem Olmaz - Engin Altan Düzyatan o iddialara ateş püskürdü

Neslişah Alkoçlar ile ayrılacakları yönündeki iddialara ateş püsküren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, ' Ben bu haberde kötü niyet arıyorum ' dedi. Düzyatan, konuyla ilgili dava açacağını da söyledi.
Söylemezsem Olmaz Engin Altan Düzyatan Neslişah Alkoçlar 


Geçtiğimiz haftalarda dünya evine giren Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar çiftinin sıkıntılı günler geçirdikleri ve boşanmayı düşündükleri iddia edilmişti.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Engin Altan Düzyatan, ayrılık iddialarını yalanladı. Hakkında çıkan haberlere ateş püsküren ünlü aktör, ' Bırakın tartışmayı, en ufak fikir ayrılığına bile düşmedik ' dedi.

Engin Altan Düzyatan'ın açıklamaları şöyle;

' BIRAKIN TARTIŞMAYI EN UFAK FİKİR AYRILIĞINA BİLE DÜŞMEDİK '


Haberi duyduğumda ben şaşırdım, Neslişah ise üzüldü. Birçok asılsız haber gördüm ama bu kadar yalanını görmedim.Biz bir yıldır birlikteyiz, bırakın tartışmayı en ufak bir fikir ayrılığına bile düşmedik.

' BU NASIL BİR HAYALGÜCÜ? '


Bu nasıl bir hayalgücü! Yalan haber yapılır ama bu kadarı olmaz. Ben bu haberde kötü niyet arıyorum… “Şu bizle uğraşıyor” demek benim tarzım değil, kimseyi zan altında bırakmak istemem, ama bu hareket terbiye sınırlarını zorlayan bir hareket oldu.

' SİZ KİMSİNİZ! '

Eşim üzüldüğü için açıklama yapma gereği hissettim. Konuyla ilgili dava açacağız.

Biz zaten evliyiz, evde zaten birlikteyiz.Sürekli birlikte fotoğraf vermek zorunda mıyız? “Bir yıldan önce boşanmayacaklar” ne demek? Siz kimsiniz de aslı astarı olmayan bir haberi manşetten veriyorsunuz?Destur denilen bir şey var; bu haber destur sınırlarını aşan bir haber. BEYAZ GAZETE

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Engin Altan Düzyatan Hakkında
Engin Altan Düzyatan, tiyatroyla lisedeyken tanıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. Mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda fotomodellik yaptıktan sonra profesyonel oyunculuk hayatına başladı. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır. Show TV'de Bir Milyon Canlı Para'yı sundu. Tiyatro Oyunları: Kürklü Merkür- (Yön:Murat Daltaban) DOT (2007-2008) Anna...
devamı
1 Ekim 2014 Çarşamba günü yayınlandı