Salih Güney: Sivas filmi bir vahşet filmidir

Ünlü oyuncu Salih Güney 'Sivas' filmini topa tuttu. 'Sivas gibi bir film olamaz' diyerek isyan eden Güney, 'Sivas filmi bir vahşet filmidir' dedi.
Söylemezsem Olmaz Salih Güney Altın Portakal Film Festivali 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Salih Güney, Antalya Altın Portakal Film Festivali'ni anlattı.

Dün 'Sivas' filminin galası olduğunu belirten Güney, 'Filmde Kangal köpekleri birbirlerine kapıştırılıyor. Birbirinden güzelim o iki hayvan birbirlerini parçalıyordu. Biz 6-7 sinemacı dışarı çıktık elimiz ayağımız titriyordu. Bembeyaz olduk. Bu bir vahşettir. Kendi zevki için veya para için horoz dövüşü, köpek dövüşü bunlar çok çirkin' şeklinde konuştu.

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Salih Güney Hakkında
Kapanışına kadar Dormen Tiyatrosu'nda çalışan oyuncu, 1965 yılında Haldun Dormen'in yönetmenliğini yaptığı Bozuk Düzen adlı filmle sinemaya geçti. 100'ü aşkın film ve dizide rol aldı. Bir dönem Amerika'da turizm işiyle uğraşan Güney, müzecilik ve arkeolojiye özel ilgi duymakta, çeşitli katkılarda bulunmaktadır....
devamı
13 Ekim 2014 Pazartesi günü yayınlandı