Şahan Gökbakar Necati Şaşmaz'ı Ti'ye Aldı

Şahan Gökbakar Necati Şaşmaz'ı Ti'ye Aldı... Taksim Gezi Parkı protestoları kapsamında Başbakan Erdoğan'la görüşen Necati Şaşmaz'ın çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamalar sosyal medyanın gündemine oturdu. Şahan Gökbakar, Erdoğan'la görüştükten sonra açıklama yapan Necati Şaşmaz'ın çok konuşulan o açıklamalarını ti'ye aldı. Şahan Gökbakar'ın çektiği Necati Şaşmaz videosu internet ortamlarında şimdiden paylaşım rekoru kırıyor.
Şahan Gökbakar Necati Şaşmaz 


ŞAHAN'DAN POLAT ALEMDAR TAKLİDİ

Şahan, Polat Alemdar taklidi yaptığı videoda takım elbisesi ile evin mutfağında gazetecilere açıklama yapıyor. Art arda uzun ve bağlantısız cümleler kuran Gökbahar uzun konuşmasının ardından Şaşmaz gibi konuyu nazara getiriyor ve ' Bize nazar değdi, nazar ' diye videoyu bitiriyor.

Şahan'ın çektiği video internet ortamlarında şimdiden paylaşım rekoru kırıyor.

Necati Şaşmaz Hakkında
Abdulkadir Şaşmaz'ın oğludur. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini tamamladı, ABD'de 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti. Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şa...
devamı
14 Haziran 2013 Cuma günü yayınlandı