Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Trafik Kazası Geçirdi

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Trafik Kazası Geçirdi... Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler'de motosikletiyle seyir halindeyken motorlu bir kuryeyle çarpıştı. Şiddetli çarpışma sırasında Kıvanç Tatlıtuğ'un motosikleti devrildi ancak kendisi son anda hamle yaparak ayakta durmayı başardı. Kaskı olmayan kurye ise düşerek yaralandı.
Trafik Kazası Etiler Kıvanç Tatlıtuğ 


Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler'de motosikletiyle seyir halindeyken motosikletli kuryeyle çarpıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde Tatlıtuğ motosikletiyle ilerlerken karşı yönden motosikletle gelen kurye Mustafa Işık ile çarpışıyor. Kaza anında Tatlıtuğ'un motosikleti devriliyor ancak kendisi son anda hamle yaparak ayakta durmayı başarıyor. Şiddetli çarpışma sırasında kurye Işık ise düşerek bacaklarından yaralanıyor. Işık olay yerine gelen bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sırasında Kıvanç Tatlıtuğ'un kaskının takılı olduğu diğer sürücünün ise kaskının olmadığı görülüyor.
Kıvanç Tatlıtuğ Hakkında
Adana’dayken “Fiskobirlik”, “Güney Sanayi”, “Çukurova Kulübü”, “Devlet Su İşleri” ve “Tarsus Amerikan Kulübü”nde basketbol oynadı. 1997’de babasının ciddi bir kalp ameliyatı geçirmesinin ardından ailesiyle birlikte Adana’dan İstanbul’a taşındı. Kıvanç, Tatlıtuğ “İstanbul Kalamış Lisesi”nden mezun oldu. Tek hayali “NBA”de basketbol oynamak olduğu için Ülkerspor’dan gelen cazip teklifi hemen kabul etti ve orada 2 yıl basketbol oynadı. Ardından 1 yı...
devamı
19 Eylül 2013 Perşembe günü yayınlandı