Nejat İşler Maç Esnasında Böyle Çıldırdı!

Ünlü oyuncu Nejat İşler, yönetiminde olduğu Gümüşlükspor ' un Güllükspora 2-1 yenilmesiyle çılgına döndü.
Futbol Maçı Fanatik Taraftar Nejat İşler 


Bodrum ' da rahatsızlanan ve yaklaşık 1 ay hastanede yatan ünlü oyuncu Nejat İşler İstanbul ' da gördüğü tedavinin ardından Bodrum ' a geri dönerek Gümüşlükspor ' un yönetimine girdi. Üniversitede öğrencilere oyunculuk dersleri de veren İşler, hayatında büyük değişiklikler yaptı. Ünlü oyuncu ikametgahını da aldırdığı Bodrum ' un Gümüşlük mahallesine yerleşti. Hayatının neredeyse tamamını değiştiren İşler, kendini spor ve öğretmenliğe verdi.

MAÇ İZLERKEN KENDİNDEN GEÇTİ


Gümüşlüksporun koyu bir taraftarı olan ve yönetiminde görev alan Nejat İşler, Güllükspor - Gümüşlükspor maçı için deplasmana gitti. Milas ' ın Güllük beldesine giden Gümüşlükspor taraftarları ve İşler 90 dakika boyunca hop oturup hop kalktı. İlk yarının son dakikalarında gelen bir golle skor 1-1 oldu. Bunun sevinci ile sporcuların soyunma odasına giden İşler, sporcuları motive etti.

Nejat İşler, maçın ikinci yarısı tel örgülerin arkasından hakeme bağırdı, sporcuları azarladı. Her pozisyonda yerinde duramayan İşler, bir dakika bile oturmadı. Yedikleri ikinci golün ardından sinir krizi geçiren Nejat İşler ' in sesi stadyumda yankılandı. Ardı ardına sigara yakan İşler, tel örgüleri yumrukladı. Takımının yenilgiye uğraması ile birlikte sinirlenen ünlü oyuncu ilk yarıda motive ettiği oyuncuların yanına bile uğramadan otomobiline binerek stattan ayrıldı.


Nejat İşler Hakkında
1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı. Şuanda Kanal D'de yayınlanan Keşanlı Ali Destanı dizisinde başrolde Keşanlı Ali'yi canlandırmaktadır FİLMOGRAFİ 2011 Kaybedenler Kulübü/yön: Tolga Örnek 2007 Yumurta / Yön: Semih Kaplanoğlu 2007 Barda / Yön: Serdar Akar 2006 İki Süper Film Birden / Yön: Murat Şeker 2006 Barda / Yön: Serdar Akar 2005 Çalıntı Gözler (Stolen Eyes) / Y...
devamı
11 Kasım 2014 Salı günü yayınlandı