'Müslüm Gürses Öldü Mü' Haberlerine Cevap (Müslüm Baba'nın Durumu)

'Müslüm Gürses Öldü Mü' Haberlerine Cevap (Müslüm Baba'nın Son Sağlık Durumu)... Müslüm Gürses Öldü - Öldü Mü? kelimeleri internet ortamda en çok kelimeler arasına girdi. Sanal ortamdan çıkan 'Müslüm Gürses Öldü' haberleri asılsız çıktı. Müslüm Gürses'in son sağlık durumunu doktoru açıkladı. Müslüm Gürses'e ABD'den özel cihazı getirildi. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'un hafta içi yaptığı açıklama ünlü sanatçının hayranlarını çok üzdü. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, yoğun bakımda tedavisi devam eden Müslüm Gürses'i ziyaret etti. İşte Müslüm Gürses'in son sağlık durumu...
İbrahim Tatlıses Ömer Çelik Müslüm Gürses Ahmet Kaya Kültür ve Turizm Bakanı 


> MÜSLÜM BABA'NIN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN <

Yoğun bakımda tedavi gören ve durumu hala kritik olan Müslüm Gürses'e İbrahim Tatlıses'ten çağrı geldi. Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve zor bir dönem geçiren imparator lakaplı İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses'e Twitter üzerinden çağrıda bulundu.

Yoğun bakımda tedavi gören ve doktorları tarafından durumun kritik olduğu açıklanan Müslüm Gürses'i yakın takip eden İbrahim Tatlıses Gürses ile duygularını sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştı.

'HADİ KALK BE İKİ GÖZÜM'

İbrahim Tatlıses, yoğun bakımdaki Müslüm Gürses'e Ahmet Kaya'nın meşhur parçasıyla seslendi. Ünlü türkücü Tatlıses; ' BABA sen yoksun, o bariton o kadife sesin de yok, ne olacak sevenlerin HALİ ??? Ahmet Kaya AĞA'nın da dediği gibi, Hadi kalk be iki GÖZÜM... ' dedi.
Geçirdiği operasyon sonrası yoğun bakıma alınan sanatçı Müslüm Gürses'in tedavi süreci devam ediyor. Dün bir grup Müslüm Gürses hayranı da hastaneye gelerek sevgi gösterisinde bulunmuş, hastaneye gelmeyenleri de protesto etmişti. Sosyal medyada gece yayılan bir haber ise herkesi şaşırttı.

'MÜSLÜM GÜRSES ÖLDÜ'

Doğrulanmış hiçbir bilgi ya da haber olmamasına rağmen; Müslüm Baba olarak anılan Müslüm Gürses'in öldüğü söylentisi Twitter'da yayıldı. İddia 'Müslüm Baba' hashtag'i ile saat 01:44'de Türkiye TT Listesine girdi.

'HABERCİ FARKI'

KanalTürk'te Her Sabah isimli programı hazırlayıp sunan Özge Uzun ise, Müslüm Gürses'in sağlık durumunu yine sosyal medyadan açıkladı: ' Arkadaşlar, hastanedeki yetkililerle konuştuk Müslüm Gürses'in sağlık durumu stabil, tedavisi sürüyor. Lütfen diğer haberlere itibar etmeyin '




İbrahim Tatlıses Hakkında
Adanalı bir sinemacının, inşaatta sesini duymasıyla birlikte önce Adana'da ardından Ankara'da çeşitli gazinolarda sahneye çıktı. 1975 yılında çıkardığı "Ayağında Kundura" adlı plakla tüm Türkiye'ye sesini duyurdu. Ardından "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" gibi türküleriyle ününü pekiştirdi. "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" gibi albümleri büyük ilgi gördü. "Allahım Neydi Günahım", "Yakamoz", "Yol Ver Dağlar...
devamı
6 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı