Murat Boz ile Gülşen'in arası neden açıldı?

Bir dönem gazinolardaki 'ismim üste yazılacak ' kavgası yeniden başladı ve Murat Boz ' la Gülşen geçtiğimiz yılın popüler şarkısı İltimas düeti yüzünden kavga etti.
Murat Boz Gülşen Bayraktar Şarkıcı 


İddialara göre Murat Boz şarkının tanıtımlarında kullanılan “feat” kelimesi yüzünden Gülşen'le konuşmuyor.

Geçtiğimiz yılın en beğenilen şarkılarından biri olan “İltimas” parçasına imza atan ikili çok konuşulan bir klip çekmiş hatta klip için samimi pozlar vermişti. Ancak söz ve müziği Gülşen'e ait olan şarkıya düet yapan ikilinin arası açıldı.

Murat Boz albüm kapağında Gülşen ve Murat boz yazmasına rağmen “Gülşen feat Murat Boz” olarak lanse edildiği için sinirlendi.

Yakışıklı şarkıcı “Bu ifade büyük sanatçıyla düet yapan şarkıcılar için kullanılır ben yıldızım bu büyük terbiyesizlik “diyerek Gülşen'e darıldı hatta şarkı ile alakalı verilen ödülleri almaya bile gitmedi.

Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
19 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlandı