Kenan Erçetingöz, Irmak Atuk'a canlı yayında çığlığı bastırdı

Yüz Yüze programına katılan Model Irmak Atuk'un çığlıkları stüdyoyu inletti.
Survivor Doğukan Manço Kenan Erçetingöz Barış Manço Yüz Yüze 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programının dünkü bölümünde Survivor'a katılacak Model Irmak Atuk'u ve Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço'yu ağırladı.

İkiliye canlı yayında Survivor testi yapan Kenan Erçetingöz, Irmak Atuk'a 'Senin böceklerle, yılanlar ile aran nasıl olacak? Yılan çok varmış şimdi söylenmiyor size ama ' dedi.

Bunun üzerine Atuk, 'Yapma Kenan ağebey. Var mıymış? Her şey tamam böcek, sinek ama o yılanlarla ve akreplerle Allah beni karşılaştırmasın ' diye konuştu.

'ÇIĞLIKLARIMLA SURVİVOR'A DAMGA VURABİLİRİM '

Atuk, 'Benim şöyle bir durumum var; annem kapımı çalarak odama girer. O kapı çalındığında bile ben çığlık atan bir insanım. Biraz boş bulunma durumum var. Çığlıklarımla Survivor'a damga vurabilirim ' şeklinde konuştu.

Atuk'un bu sözleri üzerine Erçetingöz, 'Biz o zaman getirelim şeyi ' dedi.

IRMAK ÇIĞLIĞI BASTI


'Neyi Kenan ağabey ' diye soran Irmak Atuk karşısında yılanı görünce çığlığı bastı. 'Canlı mı? ' diye soran Atuk, korkusundan orkestranın yanına gitti.

Doğukan Manço ise Erçetingöz'ün ısrarı üzerine titreyerek eline aldı. Manço, 'Benim rahat durduğuma bakmayın çok da alışık değilim ' diye konuştu.

Kenan Erçetingöz, 'Dizi yılanı bunlar ' ifadesini kullandı. BEYAZ GAZETE

7 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı