Hadise Bakın Ne Yaptı Haberi 

Türkiye'nin en popüler isimlerinden Hadise, Visa Europe'un 2011 yılında pilot uygulamalarını başlattığı POS'tan alışveriş ve para çekme hizmetinin tanıtımı için kasaya geçti.
İngiltere Europe Hadise Açıkgöz Belçika 

Visa Europe, 20 yılı aşkın süredir ABD ve İngiltere başta olmak üzere 37 ülkede tüketicilerine sunduğu POS'tan alışveriş ve para çekme hizmetini, şarkıları ve tarzıyla son dönemde büyük beğeni toplayan Hadise ile tanıttı.

Hadise, Visa'nın POS'tan alışveriş ve para çekme hizmeti PosPara'yı tanıtmak ve sunduğu avantajları anlatmak üzere, Marmara Forum CarrefourSA kasasında Visa Electron banka kartı sahibi hayranları ile bir araya geldi.

Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Hadise, Visa Electron banka kartı ile alışveriş yaptı ve kasadaki POS'tan nakit para çekti. Daha sonra Visa Electron banka kartı sahibi hayranlarına POS'tan alışveriş ve nakit çekme hizmetini detaylı olarak anlatan Hadise, banka kartı ile alışveriş yapan Visa Europe Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Bölge Genel Müdürü Berna Ülman için POS'tan 50 TL tutarında nakit çekim gerçekleştirdi. POS'tan alışveriş ve para çekme hizmetinden Belçika'da da yararlandığını ifade eden Hadise, ' Türkiye genelindeki CarrefourSA, Kiler, Real, DiaSA ve D&R'larda 10 TL'lik alışveriş yapan Visa Electron banka kartı sahipleri 100 TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını bu mağazaların kasalarından karşılayabilecek. Belçika'da da pek çok noktada geçerli olan POS'tan alışveriş ve para çekme hizmetini ben de sık sık kullanıyorum. Akşam geç saatlerde yakında bulunan bir markete girip ufak tefek alışveriş yaptıktan sonra, kasa görevlisine banka kartımla nakit çekmek istediğimi söylüyorum. Ardından POS'tan kartımı geçirdiklerinde şifremi giriyor ve paramı cüzdanıma koyup güvenli bir şekilde yoluma devam ediyorum. Bu hizmetin Türkiye'ye de gelmesine çok sevindim ' dedi.

POS'tan alışveriş ve para çekme hizmeti ile Visa Electron banka kartı sahipleri Türkiye çapındaki CarrefourSA, Kiler, Real, DiaSA ve D&R'ların kasalarında 10 TL'lik alışveriş yaparak 100 TL'ye kadar nakit para çekebilecek. Visa Electron'un POS'tan alışveriş ve para çekme hizmeti, 2012 yılında yaklaşık bin 800 satış noktasında hayata geçmiş olacak.
Hadise Açıkgöz Hakkında
Hadise Açıkgöz (D. 22 Ekim 1985), Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarı. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye...
devamı
4 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı