Fahriye Evcen'den 'Sen Yarim İdun' Türküsü (Evim Sensin)

Eski sevgilisi Özcan Deniz ' le oynadığı Evim Sensin filminde ' Sen Yarim İdun ' adlı Karadeniz türküsünü seslendiren Fahriye Evcen ' e albüm teklifi yağıyor. Evcen teklifleri, “Sinemaya yoğunlaşmak istiyorum, şarkıcılıkla uğraşamam” diyerek geri çeviriyor.
Özcan Deniz Fahriye Evcen Karadeniz 


Fahriye Evcen ' in kendisi gibi sesi de güzel çıktı! 1.5 milyondan fazla izleyiciyle bu sezon vizyona giren yerli filmler içinde rekor kıran Evim Sensin ' in yıldızı Evcen, müzik yapımcılarının dikkatini çekti. Eski sevgilisi Özcan Deniz ' le başrolü paylaştığı filmin bir sahnesinde ' Sen Yarim İdun ' adlı Karadeniz türküsünü söyleyen güzel oyuncunun sesi çok beğenildi. Albüm yaptırmak isteyen müzik yapımcıları Fahriye Evcen ' in peşine düştü.

ÖZCAN DENİZ ' DEN YARDIM TEKLİFİ GELDİ
Fahriye Evcen ' in sesinin çok güzel olduğunu söyleyen bazı yapımcılar, albüm için “Hayır” cevabı alınca Özcan Deniz ' den yardım istediler. Deniz, yapımcıların ısrarı üzerine eski sevgilisiyle konuşup, “Eğer albüm yapmak istersen sana bu konuda destek olurum” dedi. Ancak Evcen, “Sinemaya yoğunlaşmak istiyorum! Okulum da beni yoruyor, bir de şarkıcılıkla uğraşamam” diyerek şarkıcılığa kapılarını kapattı.

Fahriye Evcen Hakkında
Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 yılında yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynamıştır. Filmografi: Asla Unutma (2005) Hasret, Songül (2006) Ce...
devamı
25 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı