Deniz Seki'nin avukatı mahkemeyi suçladı

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezası Yargıtay tarafından onaylanan ve cezaevine gönderilen Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya'dan, mahkeme heyetine şok suçlama. Karakaya, davada sanıkların Deniz Seki aleyhine ifade verilmesi için baskı yapıldığını iddia etti.
Mirgün Cabas Deniz Seki Uyuşturucu Karakaya Yargıtay 


CNN Türk'te Mirgün Cabas'ın sorularını yanıtlayan Deniz Seki'nin Avukatı Naim Karakaya, ünlü sanatçıya verilen cezanın topluma ibret olsun diye verildiğini öne sürdü. Mahkeme heyetinin Deniz Seki aleyhine ifade verilmesi için bazı sanıklara baskı uygulandığını da iddia eden Karakaya 'Yani Deniz Seki'yi neden seçtiler? Ünlü ve başarılı birisi. Yani ünlü olan birisine ibretlik ceza verirseniz bu topluma ders olur.' dedi.

DİĞER SANIKLARA BASKI UYGULANDI


Bu dosyada diğer sanıklar için Deniz Hanım aleyhine konuşulması için hem teşvikte hem de baskıda bulunulmuştur. Bize öyle bir şey söyleyin ki sizi serbest bırakalım sözleri sarfedilmiştir bu dosyada.


Deniz Seki Hakkında
Hayatı 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu. Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yap...
devamı
18 Kasım 2014 Salı günü yayınlandı