Cemil İpekçi: Açık kadınlar miğdemi bulandırıyor

Show TV ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programını bugünkü konukları Bu Tarz Benim'in jüri üyeleri Cemil İpekçi, Sibel Arna, Umut Eker ve Chole Loughhan oldu.
Cemil İpekçi Bu Tarz Benim Yarışması 


Cemil İpeçi moda ve jürisi olduğu yarışma hakkında konuştu. Modadan nefret ettiğini söyleyen İpekçi, “Moda denilen kelime kadar aptal bir kelime dünyada olamaz. Giysi tasarımcılarını kabul ediyorum ama bu kadar ödül almama rağmen'ben en iyiyim' diyemedim. Çünkü benim tarzım sana hiç uymayabilir.” dedi.

Dekolteli kıyafetlere değinen Cemil İpekçi, “Çok kapalı bir kadını seksi buluyorum. Çok açık kadınlar da bazen miğdemi bulandırıyor. Bu bir ölçü değil. Ölçü senin sen olman “ ifadelerini kullandı.
Cemil İpekçi Hakkında
Remzi Cemil İpekçi (D. 5 Ağustos 1948), Türk moda tasarımcısı. İstanbul doğumlu olan sanatçının baba tarafı Selanikten gelmiş, annesi ise Safranbolu Yörük Köyü'nden Çeyrekgillerdendir. Aynı aileden ünlü Soprano Leyla Gencer'in akrabasıdır. Baba tarafından İsmail Cem ve Abdi İpekçi ile kuzendir. 5 yaşından beri kesintili olarak İstanbul'da yaşamaktadır. İngiltere'deki Royal Academy of Art (Kraliyet Sanat Akademisi) 1971 yılında mezun oldu. 1...
devamı
Bu Tarz Benim Yarışması Hakkında
Bu Tarz Benim Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de! Yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışma...
devamı
19 Ocak 2015 Pazartesi günü yayınlandı