Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca Adliyeye Sevk Edildi!

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca Adliyeye Sevk Edildi. Çağatay Ulusoy hakkında 'Uyuşturucu Temini' iddiasıyla işlem yapıldı. Çağatay Ulusoy uyuşturucu içmek ve temin etmekle suçlanıyor. Çağatay Ulusoy esrar ve uyuşturucu kullandı mı? Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Çağatay Ulusoy'un gözaltı süresi neden uzatıldı? Çağatay Ulusoy'un uyuşturucu operasyonu yüzünden dizisi iptal mi oldu? Çağatay Ulusoy, rol aldığı dizide de uyuşturucu yüzünden polise ifade vermişti. Cemal Hünal ve Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 4 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Çağatay Ulusoy Cemal Hünal Uyuşturucu İstanbul Adliye Sarayı Uyuşturucu Operasyonu 


ÇAĞATAY ULUSOY'UN ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Cuma günü narkotik operasyon kapsamında gözaltına alınan ünlülerden Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ' nın da aralarında bulunduğu 35 kişi adliyeye sevkedildi..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından cuma günü gerçekleştirilen narkotik operasyonunda ünlü oyuncular Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile Cenk Eren ' in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Cemal Hünal ve Cenk Eren ilk gün yapılan sorgularının ardından, şüphelilerden bir bölümü de cumartesi günü serbest bırakılmıştır. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ' nın da aralarında bulunduğu diğer şüpheliler için ise ek gözaltı süresi istenmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ' nde ifade işlemleri tamamlanan Ulusoy ve Karaca dahil 35 kişi Çağlayan ' daki İstanbul Adalet Sarayı ' na sevk edildi. Ulusoy ve Karaca, emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.


Çağatay Ulusoy Hakkında
2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Yarışma öncesi İstanbul Üniversitesi'nde peyzaj bölümünde okudu ve oyunculuk dersleri aldı. Adını Feriha Koydum dizisinde Emir karakterini canlandırmaktadır. 2011 yılında sinema ekranlarına taşınan 'Anadolu Kartalları' filminde ' Üsteğmen Ahmet Onur' karakterini canlandırmıştır. ...
devamı
Cemal Hünal Hakkında
Gençliğini oldukça renkli bir şekilde geçirmiştir. Lise eğitimini iskoçyada tamamlanmıştır. Tabi lise 2ye geçtikten sonra İskoçyada bulunan Gordounstoun gitmek zorunda kalmıştır. Daha sonra Londonda bir üniversiteye gitmiştir. London Guildhall University’ne gitmiştir. O üniversitede Sanat ve Tasarım bölümünün hazırlık diplomasını almıştır. Daha sonra Londrada hayatını sürdürmeye devam etmiştir. Üniversite eğitimini bitirdikten bir süre sonra yine...
devamı
28 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı