Ata Demirer Ve Özge Borak Elele Balayına Gitti

Geçtiğimiz Pazar günü Suada'da evlenen ünlü komedyen Ata Demirer ve Özge Borak, balayı için tatil cenneti Maldivler'e uçtu. Atatürk Havalimanında el ele dolaşan ikili birbirinin elini uçağa binene kadar bırakmadı.
Ata Demirer Özge Borak 


Ünlü komedyen Ata Demirer , ' Eyyvah Eyvah ' film serisinde büyük aşkını canlandıran Özge Borak ile geçtiğimiz Pazar günü Suada'da evlendi. 1,5 yıldır beraber olan çift bugünde balayı tatil için Maldivler'e uçtu. Atatürk Havalimanında kameralara el ele yakalanan ikili uçağa kadar el ele gitti. Yeni çift, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde neşeli tavırlarıyla dikkat çekerken, Ata Demirer kendisini görüntüleyen kameramanlara ' Önemli birilerimi geldi. Ciddi söylüyorum. Futbolcu falan mı geldi. Bütün haber ajansları burada sanırım ' dedi.
Özge Borak Hakkında
8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına adım atan Borak, İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçısı, başkoreografı Selçuk Borak'ın kızıdır. Sanatçı bir aileden gelen ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan sanatçının annesi, balerin Buket Borak olup, Kardeşi Selim Borak İDOB'un baş dansçılarından, eski kocası Bülent Şakrak'ta İDOB baletidir. 2010 yılında Bülent Şakr...
devamı
25 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı