Ata Demirer ile Özge Borak çiftinin boşanmasına Bülent Şakrak ne dedi?

Magazin dünyasının gündemine bomba gibi düşen Ata Demirer ile Özge Borak çiftinin boşanmasının yankıları devam ediyor. Sürpriz ayrılıkla ilgili son açıklama Özge Borak'ın eski eşi Bülent Şakrak'tan geldi.
Sera Tokdemir Ata Demirer Bülent Sakrak Boşanma Davası Özge Borak 


“ALLAH YARDIMCILARI OLSUN”
Magazin D'ye konuşan Şakrak, “Geçmiş gitmiş. Benim aile ilişkilerim var. Evlendi ve boşandı. Onların hikayesi. Allah yardımcıları olsun” diyerek yorum yapmaktan kaçındı.

NELER YAŞANDI?
Ata Demirer ile Özge Borak'ın arkadaşlığı film setinde başlamıştı. Özge Borak'ın eski eşi Bülent Şakrak'ın da rol aldığı Eyvah Eyvah setinde arkadaşlıklarını pekiştiren çift 11 Kasım 2011 tarihinde ise nişanlamışlardı. Bir süre nişanlı kalan çift 22 Nisan 2012 tarihinde ise görkemli bir düğünle dünya evine girmişti.

“BOŞANIYORUZ”
Ünlü çiftin katıldıkları programlarda çizdikleri mutlu aile tablosu dikkat çekerken geçtiğimiz günlerde aldıkları ortak karar sevenlerini oldukça üzdü. 12 Kasım'da gelen boşanma kararı magazin dünyasına bomba gibi düştü. Ata Demirer, eşinde boşanmak için mahkemeye başvururken ikilinin ortak açıklamasında boşanmaların ortakça alınan bir karar olduğu vurgulandı.

AYRILIK NEDENİ SERA TOKDEMİR Mİ?
Ünlü çift tek celsede boşanırken Güneş gazetesinde yer alan bir haberde boşanma nedeninin Sera Tokdemir olduğu iddia edildi. Haberde geçtiğimiz günlerde Borak'ın Twitter hesabının hacklendiği ve 'Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık' mesajının atıldığı hatırlatıldı. Yine aynı haberde Serra Yılmaz olarak adı yazılan oyuncunun aslında 'Sera Tokdemir' olduğu öne sürüldü.

Özge Borak Hakkında
8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına adım atan Borak, İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçısı, başkoreografı Selçuk Borak'ın kızıdır. Sanatçı bir aileden gelen ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan sanatçının annesi, balerin Buket Borak olup, Kardeşi Selim Borak İDOB'un baş dansçılarından, eski kocası Bülent Şakrak'ta İDOB baletidir. 2010 yılında Bülent Şakr...
devamı
15 Kasım 2014 Cumartesi günü yayınlandı