Ali Eyüboğlu: Deniz Seki yeniden yargılanabilir

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında hapis cezası olan ve aylardır saklandığı evde yakalanan Deniz Seki gündemdeki yerini koruyor.
Söylemezsem Olmaz Deniz Seki Uyuşturucu Hapis Cezası Mahkeme Kararı 


“TAPELER HUKUKU AYKIRI”
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılan Gazeteci Ali Eyüboğlu, Deniz Seki dosyasıyla ilgili sürecin seyrini değiştirecek açıklamalarda bulundu. Seki'nin dosyasına bakıldığında 200 civarında telefon tapesinin olduğunu belirten Eyüboğlu, “Bu tapelerde Seki'nin uyuşturucu istediği yanındaki arkadaşlarına da tedarik ettiği konusundan hiçbir şüphe yok. Buradaki sorun o telefon dinlemelerinin hukuk yoluyla, mahkeme kararı ile yapılmaması. Dolayısıyla Deniz Seki'ye 6 yıl ceza aldıran belge hukuku uygun olarak elde edilmedi.” dedi.

“ÇIKACAK VE YENİDEN YARGILANACAK”
Anayasa Mahklemesi'nin hukuk dışı elde edilen belgeleri gündeme alması durumunda Seki için yeniden yargılanma yolunun açılacağına işaret eden Eyüboğlu, “Deniz Seki içeride yattığı günleri yok yere yatmış olacak. Çıkacak ve yeniden yarılanacak.” şeklinde konuştu. Sözlerinin devamında Aziz Yıldırım örneğini veren Eyüboğlu, “Deniz Seki ceza aldığı için yüzde yüz suçludur demek bana göre sakıncalıdır” dedi.

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Deniz Seki Hakkında
Hayatı 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu. Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yap...
devamı
26 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı