Ünlü Sanatçı Şevval Sam Ablası İle Düet Yaptı

35.Uluslararası Giresun Aksu Festivali Festival ateşinin yakılması, havai fişek gösterisi ve Sanatçı Şevval Sam'ın verdiği konser ile görkemli bir şekilde başladı.Festival ateşinin yakılmasının ardından sahne alan ünlü Sanatçı Şevval Sam birbirinden güzel şarkıları ve sahne performansı ile Giresunlulara muhteşem bir gece yaşattı. Türk halk müziği ve Kazım Koyuncu'nun şarkılarını seslendiren sanatçı sahnede bir de sürpriz yaptı. Ablası Şehnaz Sam'ı sahneye alan Şevval Sam Çarşambayı Sel Aldı türküsünü beraber söyleyerek düet yaptılar.
Kerim Aksu Şehnaz Sam Kazım Koyuncu Şevval Sam 


Düetin ardından Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Sanatçı Şevval Sam'a Fındık Heykeli ve Giresun fındığı hediye etti. Başkan Aksu, ' Bütün gençlerin Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum, Atamızı da sadece bugün değil her gün anmaya devam edeceğiz. Her ne kadar unutturmaya çalışanlar olsada Atamızı asla unutmayacağız. Tüm Cumhuriyetçilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Bu gece aramızda olan sanatçımız Şevval Sam'ada teşekkür ediyor yarın ki şenliğimize onur konuğu olarak davet ediyorum dedi.

Hediye töreninin ardından Şevval Sam konserine kazım koyuncunun şarkılarını söyleyerek devam etti.
Şevval Sam Hakkında
Üniversite'yi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde okudu. Aynı zamanda ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı; sade yaşamıyla dikkat çekerken, işi dışında kamera karşısında yer almaktan hoşlanmamaktadır. Şevval Sam’ın 1 Oğlu bulunmaktadır. Filmleri . Martılar ve İstanbul (Dr. Pınar) 2002: Şevval’in TV filmi . Ziyaret (Kısa Film) 2004: Genç kadın psikiyatristine rüyasını anlatmaktadır ve rüyası gerçek gibidir. G...
devamı
20 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı