Şahan Gökbakar Cem Yılmaz'la dalga geçti

Şahan Gökbakar, filmi gişede bekleneni vermeyen Cem Yılmaz'a sosyal medya üzerinden mesaj verdi.
Recep İvedik Cem Yılmaz Şahan Gökbakar Komedyen 


Cem Yılmaz'ın son filmi Pek Yakında'nın ilk 3 günlük gişe rakamı, beklentileri karşılayamadı. Vizyona girdiği ilk gün 62 bin kişinin izlediği filme, hafta sonunda ise 398 bin 864 kişi gitti. Cem Yılmaz, bu gişe rakamıyla da yaklaşık 4 milyon 820 liralık hasılat elde etti.

ŞAHAN'DAN CEM YILMAZ'A VİDEOLU MESAJ

Şimdilerde turne için ABD'de olan Cem Yılmaz'ın son filminin gişesi, ünlü komedyen kadar ezeli rakibi Şahan Gökbakar'ın da merak konusuydu. Recep İvedik 4'le Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmine imza atan Şahan, gişe rakamlarını öğrenince sosyal medyadan Cem Yılmaz'la dalga geçti.

GİŞE RAKAMLARIYLA MESAJ VERDİ

Şahan Gökbakar, Instagram'da önce Güzide Kasacı'nın 'ha ha ha ha haay' videosunu sonra da şu mesajı paylaştı;

'Bazen yaptıgın ve canlandırdıgın yuzlerce karakter arasından bir tanesi efsane olur. Milyonlarca fanatiği, hastası, seveni olur. O kadar büyük bir ilgi duyulur ki sinemaya girdiği hafta sonu uzuuun kuyruklar olur, kapı pencere kırılır. 1.7 milyona yakın seyirci 3 gunde (cuma,c.tesi,pazar) filmini izleyiverir. Sana rekor üstüne rekor kırdırır. 7.5 milyon seyirci seni zirveye taşır. Tabi hangi başarı cezasız veya belasız kalmış ki? Başlarlar sana sataşmaya, keyfini kacırmaya calısırlar, yapılan işi aşağılamaya calışırlar, oynadığın tiplemeyi sana karşı kullanarak aşağılamaya çalışırlar, zeka seviyeni tartışmaya açarlar, sadece oynadığın bir tiplemeyle senin entellektüel durumunu değerlendirirler, kalite seviyeni belirlerler, kufurbazlıkla, bayağı ve ucuz espriler yapmakla suçlarlar. Bunları duymazsın, cevap vermez geçer kendini sevenlerine emanet eder yürürsün, bu sefer senin sevenlerine oynarlar. Seni şımarık, sonradan görme, paranin bozduğu, bi tarafi havalanmış gibi gostermeye çalışırlar. Zor yani anlıyacağınız.. İşte yıllardır sizlerin varlığı, sevgisi ve desteği sayesinde bütün bu dikenlere basmadan yürüyorum. Tek amacım var, tek. GÜLMEK,GÜLDÜRMEK. Sizler istediginiz surece de devam edeceğim. Zor ama değer....Sevgilerimle...'

10 Ekim 2014 Cuma günü yayınlandı