Nazilli'de Türk Sanat Müziği Gecesi

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu ' Makamlar ve Şarkılarla Bahar Konseri ' ile gönülleri fethetti. Nafiz Gürsan ' ın sunuculuğunda, şef Mustafa Dinçkol yönetiminde verilen konseri izleyen Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, “Nazilli ' de yapılan tüm konser ve sanatsal etkinlikleri büyük beğeni ile izliyoruz. Halk Eğitim Merkezimizin bünyesinde kurulan TSM korosu her zamanki gibi bizleri büyüledi” dedi.
İsabeyli Jandarma Mehmet Okur Halk Eğitimi Merkezi İkinci Bahar 


Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen konserde görev alan Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu üyelerinin seslendirdiği 24 eser, 300 ' e yakın izleyicinin büyük beğenisini topladı. Koro üyeleri solo ve koro olmak üzere 2 bölümde seslendirdikleri Türk Sanat Müziğinin seçkin eserleri ile büyük alkış aldı.

“24 SEÇME ESER SESLENDİRİLDİ”

2 saat süren konserin ilk bölümünde Sana Gönül Borcum Var, Dünyada Biricik Sevgilim Sensin, Sorma, Gülüşünde Güzel Ağlayışında, Keklik Dağlarda Şağılar, Ağlama İçime Hüzün Doluyor, İkinci Bahar, Verdiğimiz O Sözleri, Sormayın Artık, Kader Diyemezsin, Şu Yaltadan Taş Yükledim ve Maya Dağdan Kalkan gibi eserleri seslendirilirken ikinci bölümde ise Bir Sevdadır Şarkılar, Hasretinle Yandı Gönlüm, Günün Birinde, Sevdaya Koşanlar, Kaybolan Yıldız Gibi, Eylül Akşamları, Bir Yaz Günü Tanışmıştık, Yok Başka Yerin, Hep Sen Geleceksin, Gönül Bu, Askerden Ana ' ya ve Gül Yüzünde gibi seçme eserler yer aldı.

“HAYALLERİMİZİ SÜSLEDİLER”

Konser sonunda Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ve koroyu kutlayan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur “Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği korosuna çok teşekkür ediyorum. 24 eseri çok güzel yorumlayarak hayallerimizi süslediler ve ruhumuzu beslediler. Kendilerini ve koro şefimizi tebrik ediyorum. Nazilli müzikten diğer sanat kollarına kadar her alanda bölgemize örnek olmaya devam ediyor. Halkımızın sanatsal etkinliklere katılması ve sanata önem vermesi ise gurur duyulacak bir olay” dedi.

Konseri izlemeye gelenler arasında yer alan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, İsabeyli Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Seydi Salman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, TSM Sorumlu Hekimi Dr. Hakan Derici, MHP Nazilli İlçe Başkanı K.Engin Özcan, AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhlis Sönmez koro ekibini kutlayarak çiçek takdim etti.
11 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı