Mustafa Ceceli Sivas Konseri

Türk Pop Müziği sanatçısı Mustafa Ceceli, Sivas'ta Sıcak Çermik Termal tesislerinin açılışı nedeniyle bir konser verdi. Şarkılarıyla izleyenleri coşturan Ceceli, alanı dolduran yüzlerce hayranının hoş vakit geçirmesini sağladı.Sivas'a 35 kilometre mesafedeki Sıcak Çermik'te gerçekleşen konser için Sivas Belediyesi tarafından ücretsiz otobüs kaldırıldı. Daha çok gençlerin ilgi gösterdiği konserde Ceceli, sevilen şarkılarını hayranları için söyledi. Konseri izleyenlerde şarkılara eşlik etmeyi ihmal etmedi.Konser akşam saatlerine kadar devam etti.
Zübeyir Kemelek Jandarma Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Mustafa Ceceli 


TERMAL TESİSLER HİZMETE AÇILDI

Sivas Belediyesi tarafından 2 adet otel, havuz, hamam ve banyolar yeniden revize edilerek kullanıma açıldı. Açılış için konser öncesi tören düzenlendi. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp,yaptığı konuşmada Sıcak Çermikte yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Vali Zübeyir Kemelek, 1989'da çermiğe geldiğinde çadırlar ve çimlerde konaklayan insanları gördüğünü hatırlatarak, şu anda belediye tarafından pırıl pırıl tesislerin yapıldığını Sivas halkının daha güzellerine layık olduğunu söyledi.Konuşmaların ardından toplu olarak tesislerin kurdela kesimi gerçekleştirildi. Açılış sonrası Vali Kemelek ve il protokolü tesisleri gezerek bilgi aldı.

Açılışa Vali Zübeyir Kemelek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İl Jandarma Komutanı Ali Taş, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


8 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı