Murat Dalkılıç 29 Ekim Konseri

Zonguldak ' ın Ereğli ilçesinde 29 Ekim etkinlikleri kapsamında konser veren pop müziğin önemli isimlerinden Murat Dalkılıç, kendisini izlemeye gelen hayranlarına neşeli bir gece yaşattı. Konser sırasında elinde Türk bayrağı olan ve kendisini izlemeye gelen yaşlı kadını gören Dalkılıç, sahneden atlayarak yaşlı kadının elini öptü.
Cumhuriyet Halil Posbıyık Neriman Posbıyık Belediye Başkanı Murat Dalkılıç 


Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Cumhuriyet Konseri ' nde sahne alan pop müziğin önemli isimlerinden Murat Dalkılıç, kendisini izlemeye gelen on binlerce hayranına muhteşem bir gece yaşattı. Konser sırasında elinde Türk bayrağı olan ve kendisini izlemeye gelen yaşlı kadını gören Dalkılıç, sahneden atlayarak yaşlı kadının elini öptü. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, seslendirdiği birbirinden şarkılarla hayranlarını coşturdu.

Sanat hayatındaki ilk büyük konserini Kdz. Ereğli ' de verdiğini hatırlatan Dalkılıç, bu sebeple de kendisini her zaman Kdz. Ereğli ' nin fahri hemşehrisi olarak gördüğünü söyledi. Kdz. Ereğli ' de verdiği ilk konserde seslendirdiği şarkılardan biri olan Kasaba adlı parçasını Kdz. Ereğli için söyleyen Dalkılıç ' a hayranları da eşlik etti.

Konserin sonlarına doğru sahneye çıkan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da böyle anlamlı bir günde kendileriyle birlikte olan ve on binlerce hayranına neşeli bir konser veren genç sanatçıya teşekkür etti.

Dalkılıç ' ı sanatı ile sevdikleri kadar insanlığı ve delikanlılığı ile de sevdiklerini belirten Posbıyık, ”Murat Dalkılıç bizim sanatçımız, Ereğli ' mizin sanatçısı, biz kendisini sanatı ile sevdiğimiz kadar, insanlığı ve delikanlılığı ile de seviyoruz. Cumhuriyet Bayramında kimi getirelim diye düşündük, Cumhuriyet Bayramını kutladığımız bir günde ' Kdz. Ereğli ' ye Murat Dalkılıç yakışır ' dedik. Biz kendisini çok seviyoruz. İnanıyorum ki Dalkılıç, ileride tek ve bir numaralı sanatçı olacak ve en büyük desteği de Zonguldak ve Kdz. Ereğli ' den alacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Murat Dalkılıç ' a Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ' ın eşi Neriman Posbıyık tarafından çiçek ve elpek bezi takdim edildi.Program konserin ardından havai fişek gösterisi ile sona erdi.
30 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı