Murat Boz Konseri

Kastamonu ' nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen 26. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında Ünlü popçu Murat Boz sahne aldı.
Hüseyin Arslan Murat Boz Belediye Başkanı Uluslararası Festival 


Bu yıl 26. ' sı düzenlenen Sarımsak Festivali ' nin 3. günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser Taşköprü Festival meydanında gerçekleşti. Festivalde konser veren Boz'u, yaklaşık 20 bin kişi izledi. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ın sarımsaktan örülmüş taç ve sarımsak hediye ettiği Murat Boz, sarımsak tacını başına takarak sarımsağın oldukça faydalı olduğunu söyledi. Taşköprü Belediye Başkanı Arslan da Boz'a 41 adetten oluşan sarımsak demeti hediye etti.

Ünlü popçu Boz, seslendirdiği şarkılarıyla Taşköprülüleri coşturdu. Genç kızlar ise bir an olsun tezahüratlarını eksik etmedi. Konser alanını dolduran geç kızlar Boz ' a sarılmak için çıkış kapısında izdihama sebep oldular.

Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
3 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı