Muğla'da Demet Akalın Konseri

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bulunan bir mekanda sahne alan pop müziğin sevilen seslerinden Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın, Gümbet ' de bulunan bir mekanda konser verdi. Eski ve yeni albümünden sevilen şarkılarını seslendiren Akalın, hayranlarını coşturdu. Yaklaşık beş yüz kişinin izlediği Akalın'ın sahne performansına dansçıları da eşlik etti. Geçen yıl ki albümünün çıkış şarkısı ' Türkan ' ile sahneye çıkan ünlü sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Şarkı aralarında hayranları ile sohbet eden Akalın bayan dansçısını yanına çağırarak “çocuğu dansçıma baktırıyorum. Parada vermiyorum iyi oluyor. Dadımız gitti çünkü”ifadelerini kullandı.
Gümbet Demet Akalın 


AKALIN ' IN İSİM HİKAYESİ ŞAŞIRTTI

Enerjisi ve esprili tavırlarıyla dikkat çeken Akalın, zaman zaman hayranları ile şakalaştı. Bir hayranının doğum gününü kutlayan Akalın, hayranının ismi Sırrı çıkınca kendi isminin nasıl ortaya çıktığının hikayesini anlattı. İsmini sevmediğini belirten ünlü sanatçı “babaannem babamın annemle evlenmesini istemiyormuş. Babamda delikanlı annemi alıyor ve evleniyor. Babaannemde düğüne gelmiyor. Ben doğuyorum hani barışırlar felan diye. Babaannemde diyor ki bari istediğimiz kızı almadın, istediğim kızın ismini koy diyor. Burada sana mavi gözlü, sarışın Demet isminde bir hemşire bulmuştum diyor. Rahmetli babaannem nurlar içinde yatsın ismim oradan geliyor”dedi.

ERDEM KINAY BABA OLUYOR

Demet Akalın kendi ile birlikte sahne alan ünlü Dj Erdem Kınay ' ın baba olacağı müjdesini verdi. Kınay ' ın kız bebek beklediğini belirten Akalın hediye olarak bebek arabası aldığını, Hira bebeğin bütün kıyafetlerini de doğacak olan bebeğe vereceğini ifade etti.

Akalın, gece boyunca yaptığı danslarla, espirileri ve söylediği şarkılarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı.

Demet Akalın Hakkında
Demet Akalın (D. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yı...
devamı
17 Haziran 2014 Salı günü yayınlandı