Michael Jackson’ın Bilinmeyen Şarkıları “Xscape” İle Ortaya Çıktı

Michael Jackson ' ın duyulmamış şarkılarının yer aldığı “Xscape” adlı albüm müzik severler ile buluştu. “A Place With No Name” adlı şarkının klipinde ise Jackson ' ın daha önce çekilmiş görüntüleri kullanıldı.
Michael Jackson Sony Justin Timberlake 


Los Angeles'taki evinde 2009 yılında geçirdiği rahatsızlık sonucu komaya girerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Michael Jackson ' ın şuana dek duyulmamış şarkıları “Xscape” adlı albümde toplandı. Sony Music etiketi ile Türkiye ' de yayınlanan albümde Jackson ' ın, 1983 ve 1999 yılları arasında kaydettiği Xscape, Slave to the rhythm, ve Michael Jackson ' a Justin Timberlake ' in eşlik ettiği ' Love never felt so good ' şarkıları yer alıyor. Albümün son single ' ı “A place with no name” ise video klipiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Jackson ' ın eski görüntülerinin de yer aldığı klip, hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Jackson ' ın hiç duyulmamış şarkılarının toplandığı “Xscape” adlı albümde şarkıların ilk ve yeni versiyonların yanı sıra şarkıları stüdyoda kaydeden prodüktör Jerkins ' in imzası yer alıyor.
14 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı