Melike Demirağ'dan Mustafa Kemal'in Askerleriyiz Sloganına Tepki

' Reddediyoruz/Ferman Padişahın Ülke Bizimdir ' sloganıyla Bostancı Gösteri Merkezi ' nde Büyük Buluşma isimli bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve bazı sanatçılar da katıldı.
Gürsel Tekin Büyük Buluşma Bostancı Ahmet Kaya Kemal Kılıçdaroğlu 

Sanatçı Melike Demirağ da gecede ' Arkadaş ' şarkısını söyledi. Melike Demirağ konuşması sırasında slogan atılması üzerine ' Aman lütfen şarkı sırasında slogan atmayalım ' diyerek ricada bulundu.

' PROVOKASYONA GELMEM '

Ancak etkinliğe katılanlar Demirağ şarkı söylediği sırada ' Mustafa Kemal ' in askerleriyiz ' şeklinde slogan atmaya devam edince, ' Arkadaşlar lütfen slogan atılmasın. Ben gittikten sonra slogan atabilirsiniz. İşte böyle yaparsanız dengeleri bozuyorsunuz yapmayın lütfen. Arkadaşlar provokasyona gelmem. Slogan atmayın. Sevmiyorum ben sahnede slogan atılmasını. Ne kadar çabuk kavga edebiliyorsunuz ' ifadelerini kullandı. ' Mustafa Kemal ' in Askerleriyiz ' sloganlarının atılmasına devam edilmesi üzerine Demirağ, Ahmet Kaya ' nın ' Vay Aman ' şarkısını söyleyerek devam etti.

SAHNEYİ TERK ETTİ

Demirağ da, ' Şarkı sırasında slogan istemediğimi belirtmiştim ' diyerek slogan atanlara tepki gösterdi. Yaptığı ikaz üzerine yuhalanan sanatçı, sinirlenerek şarkısını yarıda kesti ve sahneyi terk etti.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
24 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı