Kod Adı K.O.Z Erdoğan'a suikast sahnesi

Yapımcılığını Parantez Yapım / Uğur Yalçınkaya'nın yaptığı, Kod Adı K.O.Z. adlı filmde yer alan karakterlerin detayları ortaya çıkmaya başladı.
Best Model Günay Musayeva Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan 


13 Şubat'ta vizyona girecek olan filmde 2010 Best Model of Azerbaycan birincisi Günay Musayeva, MİT ajanı Zeynep karakterini canlandırıyor. Filmde Zeynep, paralel yapı yüzünden sevdiği adamla yollarının ayrılması sonucunda bambaşka bir göreve başlıyor ve hayatı değişiyor. Azerbaycan'da arkadaşının hayatını kurtarmak için eski nişanlısıyla silahlı çatışmaya da giren Musayeva defalarca çekilen aksiyon sahnelerinin altından başarıyla kalktı.

ERDOĞAN'A SUİKAST SAHNESİ DE VAR!

17-25 Aralık operasyonunun konu edildiği Kod Adı K.O.Z adlı filmin dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişimi sahneleriyle adından söz ettirmişti.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
13 Ocak 2015 Salı günü yayınlandı