Harbiye'de Gülşen Konseri

Yatcaz Kalkcaz Ordayım ' , ' Kardan Adam ve ' Irgalamaz Beni ' parçalarıyla yaza damgasını vuran Gülşen 22 Eylül akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu ' nda sahnedeydi. Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında süren konserlerde sanatçı İstanbullularla ilk kez Harbiye Sahnesi ' nde buluşmanın heyecanını yaşadı. Bu özel konser için günler öncesinden hazırlanan Gülşen, dansçı ve kemençe, davul ekibi ile Harbiye Açıkhaba Tiyatrosu ' nu dolduran kalabalığı adeta coşturdu.
Amsterdam Mustafa Sandal Burcu Güneş Müslüman Murat Dalkılıç 


Dansçıları ile birlikte özel kostümüyle sahneye çıkan Gülşen ilk yarıya son hiti ' Yatcaz Kalkcaz Ordayım ' ile başladı. ' İstanbul! Hoşgeldiniz! Bu gece bu büyülü sahnede olmak inanılmaz bir duygu. ' Sözleri ile seyircisini selamlayan Gülşen ardından ' Irgalamaz Beni ' , ' Ya Tutarsa ' , ' Yurtta Aşk ' , ' Of Of ' , ' Bi An Gel ' , ' Sarışın ' , ' Be Adam ' , ' Önsöz ' , ' Dillere Düşeceğiz ' gibi hareketli parçaları ve tükenmeyen enerjisiyle ilk bölümde izleyicileri yerinde oturtmadı. İkinci yarıda giydiği mavi elbisesi ve lame kostümü ile gözleri kamaştıran güzel sanatçı bu kez de sahnede ' Gel Çarem ' , ' Alnının Yazısı ' , ' Nazar Değmesin ' , ' Sakıncalı ' , ' Seyre Dursun Aşk ' ve ' Ne Düşünürsen O Olur ' gibi duygusal parçalarını seslendirdi. Kendi albümündeki parçalarının yanı sıra söz-müziği kendisine ait olan ' Ara Sıcak ' , ' Süperman ' , ' Bu Gece ' , ' Tesir Altında ' gibi parçalara repertuarında yer verdi.

' Kendine Müslüman ' parçasından önce sahneyi bu konser için Amsterdam ' dan özel olarak gelen Zenne Rachid Alexander ' ın şovu ile ısıtan Gülşen ardından izleyenleri sahnedeki performansıyla etkiledi. Gece boyunca izleyici korosu her şarkıda Gülşen ' e eşlik etti. ' Kardan Adam ' parçası ile gecenin finalini yapan Gülşen ' i İstanbullular bırakmadı. Alkış yağmuru altında sevenlerini kıramayan sanatçı ' Yatcaz Kalkcaz ' şarkısı ile bis yaptı.

Bu özel gecede Gülşen ' i Ozan Çolakoğlu, Murat Dalkılıç, Mustafa Sandal, Oben Budak, Tuğba Coşkun, Hakan Akkaya, Burcu Güneş gibi özel isimler izledi.
24 Eylül 2013 Salı günü yayınlandı