Haluk Levent Konseri Batman'da

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent Batmanlı hayranlarını coşturdu. Bir birinden güzel şarkıları ile Batmanlıları coşturan Haluk Levent ' e poşu hediye edildi.Boynuna poşu bağlayan sanatçı Haluk Levent Batmanlılara: “Siz bana poşu takarak dünyanın en büyük kötülüğünü yapıyorsunuz ya hapse girersem” diyerek espri yaptı.Haluk Levent Konserinin son parçasında Batmanda 90 ' lı yıllarda yaşanan faili meçhul cinayetleri besteleyerek Batmanlılara seslendirdi.
Haluk Levent Rock 


Batman ' nın il oluşunun 23. yıl dönümü münasebetiyle Gap organizasyon tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.Etkinlik kapsamında Batman da konser vermeye davet edilen Rock müzik sanatçısı Haluk Levent Batmanlı hayranlarını coşturdu.

16 Mayıs Şehir Stadında sahne alan sanatçı Haluk Levent birbirinden güzel müzikleri ile Batmanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.Konser sırasında hayranları tarafından kendisine hediye edilen poşuyu boynuna bağlayan sanatçı Haluk Levent espri yaparak: “Siz bana dünyanın en büyük kötülüğünü yapıyorsunuz ya beni de hapse atsalar” diyen sanatçı Levent ' e türbünlerden alkışlar yükseldi.Haluk Levent ' in şarkılarına eşlik eden Batmanlılar kendilerinden geçti.Sanatçı Levent son şarkısını 90 yıllarda Batmanda yaşanan failli meçhul cinayetleri sahnede besteleyerek söylemesi Batmanlılardan büyük alkış aldı.
17 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı