Grup Yorum'un 3. Bağımsız Türkiye Konseri Bakırköy'de

Terör örgütü DHKP-C operasyonları ile adı sıkça gündeme gelen Grup Yorum'un 3. Bağımsız Türkiye konseri Bakırköy Halk Pazarı'nda gerçekleşti. Konsere katılan binlerce kişi, Grup Yorum'un ve katılan diğer sanatçıların türküleriyle coştu. Konser alanındaki MOBESE kamerasının katılımcılar tarafından kırmızı bir örtü ile kapatılması dikkat çekti.
Dolunay Soysert Derya Alabora Barış Atay Cahit Berkay Grup Yorum 


Terör örgütü DHKP-C operasyonları ile adı sıkça gündeme gelen Grup Yorum ' un 3.Bağımsız Türkiye konseri Bakırköy Halk Pazarı'nda “Bağımsız Türkiye” çağrısıyla binlerce kişiyi bir araya getirdi. Saat 15:00 ' de başlayan konserde Grup Yorum'un yanı sıra Dolunay Soysert, Derya Alabora, Mehmet Aksoy, Bülent Emrah Parlak, Işıl Özgentürk, Hüseyin Turan, Ayla Yılmaz, Efkan Şeşen, Barış Atay, Eşber Yağmurdereli, Yaşar Kurt, Derya Petek, Cahit Berkay, Nejat Yavaşoğulları, Niyazi Koyuncu, Gizem Soysaldı, Hüseyin Karabey, İsmail Hakkı Demircioğlu, gibi isimler de sahne aldı. Konserde Grup Yorum'a 18 kişilik senfoni orkestrası da eşlik etti. Katılımcılar, Grup Yorum'un türküleri ile coştu.

Öte yandan konser alanının güvenliğinin özel bir şirket tarafından sağlandığı görüldü. Konser alanı çevresinde polis olmadığı görülürken, MOBESE kamerasının katılımcılar tarafından kırmızı bir örtü ile kapatılması dikkat çekti.
Dolunay Soysert Hakkında
Dolunay soysert İstanbul Şehir Tiyatroları´nda çalışarak sanat dünyasına ilk adımını atmıştır. Dolunay Soysert Amerika´da Nebraska Üniversitesi Drama ve Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Soysert´in seyirci ile tam manada tanışması "Cumhuriyet" adlı filmde canlandırdığı "Latife Hanım" karakteriyle olmuştur. Bu filmden önce Soysert, "Sekizinci Saat"te "Yasemin", "Kaygısızlar"da "Hostes", Çılgın Bediş"te "Mihrace", "Baskül Ailesi"nde "Arzum" karakte...
devamı
Derya Alabora Hakkında
1982 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı'ndan mezun oldu. Aynı bölümde öğretim görevlisi olarak çalışmakta ve Digital Film Academy İstanbul'da ders vermektedir. Mezuniyetinin ardından bir yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Devlet Tiyatroları'ndan istifa ettikten sonra ise, çeşitli özel tiyatro gruplarının oyunlarında yer aldı. Bir süre Ali Poyrazoğlu ile çalıştıktan sonra, Özdemir Çiftçioğlu ile birl...
devamı
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı