Gaziantep'te Ferhat Göçer Konseri

Gaziantep Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk ' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen Ferhat Göçer konserine binlircçe Gaziantepli katıldı.
19 Mayıs Mehmet Tahmazoğlu Ekrem Serin Ferhat Göçer Erdal Ata 

Şahinbey Kapalı Spor Salonu ' nda düzenlenen Ferhat Göçer Konseri ' ne, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Vali Erdal Ata ' nın eşi Nazan Ata, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, belediye meclis üyeleri, davetliler ve binlerce vatandaş katıldı. Konser başlamadan önce tribüne sığmayan kalabalık saha içine alındı. Kapasitesinin üzerine çıkan salona konseri izlemek için yaklaşık 15 bin kişi geldi. Bazı vatandaşlar salona sağmayınca evlerine dönmek zorunda kaldı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahneye çıktı. Sahnede Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından karşılanan ünlü sanatçı Ferhat Göçer ' e, Şahinbey Belediyesi adına Vali Erdal Ata ' nın eşi Nazan Ata bir çiçek takdim etti. Başkan Tahmazoğlu ise sanatçıya gecenin anısına bir plaket verdi.

Daha sonra bir birinden güzel eserlerini seslendiren Ferhat Göçer salonu dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Bazen duygulandıran bazen de coşturan sanatçı Ferhat Göçer, hükümetin aldığı kararla 19 Mayıs bayramlarının halkın katılımıyla kutlanmasının doğru bir karar olduğunu ifade ederek, “19 Mayıs ' ta Türkiye ' ye örnek bir kutlama töreni yaşanıyor. Salonu dolduran herkesin burada bu ülkenin birlik ve berberliğini gösteriyor. Herkes coşkuyla bu bayramımızı burada kutluyor. Bu kadar muhteşem bir kalabalığı bir ardaya getirmek gerçekten de çok kolay değil. Emeği geçen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ekibine ve emeği geçen tüm diğer kurumlara yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Şarkılarını ardı ardına seslendiren sanatçı Ferhat Göçer kalabalığın isteği üzerine konserini yaklaşık yarım saat uzattı. Finalde salonu dolduran binlerce kişinin halay çekmesini isteyen sanatçı Ferhat Göçer, coşkuyu zirveye ulaştırarak sahneden ayrıldı.

Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 19 Mayıs kutlamalarının halkın katılımıyla yaptıklarını belirterek, “19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Şahinbey Belediyesi olarak düzenlediğimiz Ferhat Göçer konserine büyük bir kalabalık geldi. Konser sırasında salondaki atmosfer muhteşemdi. Gaziantep halk yine kendine yakışanı yaptı ve salonu doldurdu. Güzel bir gece yaşandı. Zaten hükümetimizin devletimizin almış olduğu karar 19 Mayıs ve diğer bayramların halkın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlanmasıydı. Bunu Gaziantep ' te yaptığımıza inanıyorum. Hem sanatçımıza hem de vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu şekilde ki etkinliklerimiz bundan sonraki bayramlarımızda da devam eder” dedi.

Öte yandan konsere katılan gençler ise coşkulu bir kutlamaya katıldıklarını ve her 19 Mayıs Kutlamasının bu şekilde olması gerektiğini söyledi.

Öte yandan konser öncesinde Şahinbey Belediyesi tarafından Gençlik Haftası Masa Tenisi Turnuvasında Ferdi Genç Bayanlarda birinci Kübra Has, ikinci Kadriye Özdişli ve üçüncü Dilek Ceylan ' a, Ferdi Genç Erkeklerde ise birinci Doğanay Güngör, ikinci M. Fatih Akpek ve üçüncü Taha Buğra Atsal ' a madalyaları Başkan Tahmazoğlu ve protokol üyeleri tarafından verildi.
20 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı