Ferdi Tayfur Konserinde İzdiham

Adanalı ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, yeğeninin kuaför salonunun açılışını yapmak için geldiği Optimum Outlet Adana AVM'de, hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı.
Ferdi Tayfur Adanalı Dizisi 

Ferdi Tayfur'un yeğeni Şirin Gözalıcı'nın açtığı kuaför salonunun önünde saatler önce toplanan hayranları, ellerinde taşıdıkları posterlerle sanatçının gelişini bekledi. Ferdi Tayfur ' un sevilen şarkılarının çalındığı açılışta, ünlü sanatçıyı bekleyen binlerce hayranı, “Ferdi baba” diye tezahüratlarda bulundu. Güvenlik çemberi arasında kuaför salonuna ulaşan Ferdi Tayfur, kız kardeşinin kızı Şirin Gözalıcı ile birlikte açılış kurdelesini keserken, “Burası çok güzel bir alışveriş merkezi. Burada kuaför olmadığını gördüm ve Şirin ' e söyledim. Oda ' eğer açılışı sen yaparsan ben bu işe koyulurum ' dedi. Bu amaçla buradayım. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından hayranları ünlü sanatçıya dokunabilmek için izdiham yarattı. Mikrofonu alarak hayranlarına seslenen ünlü sanatçı, gösterilen ilgiye teşekkür etti. İsminin Sevgi olduğu öğrenilen bir kadın, Ferdi Tayfur ' a ulaşabilmek için uzun süre gözyaşı döktü. Ünlü sanatçı hayranını kırmayarak yanına gelmesine müsaade etti. Açılış töreninin ardından yoğun hayran kitlesinin tezahüratları ve izdihamı nedeniyle salondan çıkamayan ünlü sanatçı için güvenlik koridoru oluşturuldu. Ferdi Tayfur, güvenlik ekiplerinin çemberinde acil çıkış kapısını kullanarak Optimum Outlet ' ten ayrıldı. Ferdi Tayfur ile konuşamayan bazı hayranları ise gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada, Optimum yetkilileri, alışveriş merkezinin ilk kuaför salonunun açılışı için Optimum Club Kart'a özel indirim imkanı sunulduğunu bildirdiler.
Adanalı Dizisi Hakkında
Kadıköy Böyle Kapışma Görmedi! Adana çok güzel bir şehir olmuştur. Giderek bir ölüm şehri haline dönüşen İstanbul'u kurtarmak için, Kel Yavuzu, yani Organize Suçlar şubesi başkomiserlerinden Adanalı Yavuz'u (Oktay Kaynarca), İstanbulda cinayet işlerken yakalarlar. Mehmet Ali (Mehmet Akif Alakurt), İstanbul'un en büyük suç çetesinin lideridir.Aslında kiralık katil olan Mehmet Ali her zaman bir belaya bulaşmayı eksik etmez.Adanalı Yavuz ise bir u...
devamı
8 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı