Esra Erol Kalbim Seninle İsimli Fotoğraf Sergisi Açılışında

Forum Trabzon, bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ' Kalbim Seninle ' fotoğraf sergisi açıldı.Sergi açılışına ünlü sunucu Esra Erol da katıldı.
Esra Erol Kalbim Seninle 


' Kalbim Seninle ' projesi için minik oğluyla birlikte objektif karşısına geçen televizyonların ünlü sunucusu Esra Erol, sergi açılışı için geldiği Forum Trabzon ' da sevgi seli ile karşılandı. Erol, sevenlerin yoğun ilgisi karşısında herkese selam vererek onların gönlünü aldı. Sahneye çıkan halk oyunu ekibiyle horon tepinen Erol daha sonra, Fener Meydanı ' nda hayranlarına bol bol imza dağıttı.

Karadenizliler'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek için objektif karşısına geçen sanat, spor, cemiyet, sinema ve medya dünyasından 37 ünlü ismin bebeklerle verdikleri çok özel karelerden oluşan ' Kalbim Seninle ' Sergisi ' ne ev sahipliği yaptı.

Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı