Emre Aydın Kumluca Konseri

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında sahne alan ünlü pop sanatçısı Emre Aydın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Emniyet Müdürü Belediye Başkanı Tarım Hüsamettin Çetinkaya Emre Aydın 

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 14. ' sü düzenlenen ve Türkiye ' nin en büyük halk katılımlı festivali olan Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında, Karatepe Stadı ' nda ünlü pop sanatçısı Emre Aydın sahne aldı.

Konser öncesi Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, festival tertip komitesi, belediye meclis üyeleri günün sponsorlarına plaketlerini takdim etti.Başkan Çetinkaya, Kumluca ' da tüm Türkiye ' nin takip ettiği bir festival yapıldığını belirterek, bu festivali içler halkının birlik ve bütünlük içinde başarıyla gerçekleştirdiğini söyledi.

Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan ünlü sanatçı Emre Aydın, eski ve yeni albümünde yer alan 'Soğuk Odalar', ' Sakın Gelme ' Beni Biraz Böyle Hatırla', 'Son Perde', ' Anlıyorsun Değil Mi', Hoşça Kal', 'Bu Kez Anladım', 'Belki Bir Gün Özlersin', ' ve 'Alıştım Susmaya' gibi en sevilen parçalarını seslendirdi. Aydın ' ın slov ve hareketli parçalarına hayranları telefon ve çakmakları ile katılarak görsel bir şölen oluşturdu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, katılımından dolayı Emre Aydın ' a plaket takdim etti.

Antalya ' nın Manavgat ilçesinden olduğunu dile getiren Emre Aydın, Kumluca ' ya ilk kez geldiği ve bu tür organizasyonların içinde yer alamaya çalıştığını kaydetti. Muhteşem hayranları karşısında mutlu olduğunu ifade eden Emre Aydın, festivali düzenleyen ve kendisini davet eden belediye başkanı Hüsamettin Çetinkaya ' ya teşekkür etti.

Muhteşem sahne performansını gitar şovuyla harmanlayarak gençleri doyasıya eğlendiren Aydın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Emre Aydın'ın seslendirdiği şarkılara hayranları hep bir ağızdan eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren konserde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Aydının konserini yaklaşık 10 bin kişinin izlediği bildirildi.

26 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı