Büyükçekmece’de Selami Şahin Konseri

15 ' inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Selami Şahin, sevenlerine unutulmaz şarkılarıyla nostaljik bir gece yaşattı.
Kemal Sunal Selami Şahin Belediye Başkanı Uluslararası Hasan Akgün 


Büyükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 15 ' inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen halk konserinde ünlü sanatçı, Selami Şahin Büyükçekmecelilerle buluştu. Büyükçekmece Kültür Park Kemal Sunal Amfisi ' nde gerçekleştirilen konsere binlerce Büyükçekmeceli ' nin yanı sıra festival kapsamında yurt dışından gelen bir çok davetli katıldı.

Yılların eskitmediği sanatçı Selami Şahin, dillerden düşmeyen kendi bestelerini sevenleri için seslendirdi. Sanatçının unutulmayan şarkıları; ' Özledim ' , ' Sana Muhtacım ' , ' Gözler Kalbin Aynasıdır ' adlı eserleri izleyenlerden büyük alkış topladı.

Annesi Ayşe Akgün ile beraber konseri izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün “Festivalin büyük bir hızla devam ediyor. Festivalin sadece buradaki konserlerden ibaret olmadığını yapılan anonslarla anlamışsınızdır. Festivalin amacı dünya kardeşliğine, dünya barışına, dünya kültür ve sanatının sevgiyle yoğrulmasını sağlamaktır ' ' dedi.
Konser sonunda Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Selami Şahin ' e günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.
7 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı